-gör han-

Jag fick en beställning på ett kort till en 70-åring.
Jag hann inte göra kortet under veckan som gick, men på fredagen hade jag lovat att det skulle vara klart. Ibland dansar fingrarna så korten nästan skapar sig själva. Så blev det med detta kortet, jag fick kortet färdigt med god marginal med mina mått mätt.


Stafflikort är enkla och tacksamma att göra, fick bli ett sådant denna gången.

Stövlarna glaserade jag med Glaze för att få en gummikänsla.Stämpeln är från Penny Black och motivet har jag färglagt med distresser. Bokstäverna är foamstamps från Panduro.

Nu ska jag till affären och inhandla diverse saker till söndag. Då ska vi ha kalas för Anders som fyller 40 år. OK, jag får hänga på också, fyllde ju jämnt i oktober. Fast jag gillar inte att vara i centrum sådär, så jag fokuserar gärna på Anders dag... :-)

Hipp, hipp hurra från Veronika

-ska du?-


-especially for you-

Det finns så många olika tekniker man kan använda sig av. Det är kul att varva.
Här har jag först gjort en distressruta innan jag stämplade motivet. Riktigt kul.Motivet är fastklistrat på kortbasen med en 3d-tejp. Det syns dåligt med fotot, men i verkligheten ger det en extra dimension till kortet iom att jag valt vitt på vitt.
Träden är en stämpel från Inkadinkado och texten kommer från Magnolia.


Nu väntar jag hem Anders som har varit i Filipstad för att åka lite längskidor på snö. Vi har ju inget av den vara här hemma. Och Anders har ju en biljett till Vasaloppet i år, så han letar med ljus och lykta efter spår att åka på.
Let it snow!
/Veronika

-DT-call-

Japp, så är det och så heter det... DT-call...Det är Stämpelkällan som söker DT:s och jag tänkte faktiskt vara med och slåss om en av platserna. Det är ett tag sedan jag hade ett uppdrag, nu är jag sugen.
Vad är DT, frågar du som inte är med i mina svängar. DT är förkortning för Design Team. De flesta butiker med scrapbookingmaterial har ett designteam av något slag. Designteamets uppgift är att skapa inspirerande alster med material fån butiken som man har fått uppdraget från. Dessa alster ska locka kunder att bli nyfikna på butikens sortiment... Och så vidare....

Nu är det då Stämpelkällan som vill utöka sitt team. Klicka HÄR för mer information om hela kalaset.


Mitt bidrag till DT-callen kommer här. Jag gjorde ett kort till, ett kort som jag visade i det förra inlägget, men min son fick äran att välja det som var finast. Och han valde huset. Så huset fick det bli.


Det är inte helt lätt att fotografera och få fram alla detaljer, speciellt stickles och annat glittrigt och blankt. Orange stickles på taket piffar upp mitt "pippi långstrumps-hus". Jag kände mig glad hela tiden som jag gjorde kortet och jag känner mig glad nu när jag tittar på det, jag gillar färgerna!


Nu är det fredag och jag ska ta helgen!
Må gott!
/Veronika

 

-pysselkväll-

Igår fick jag mycket trevligt sällskap i pysselrummet. Min vän Tesa kom hit med pysselväskan packad och det var riktgit mysigt att prata, fika och pyssla. Det är inspirerande att pyssla tillsammans med andra.

Ett kort blev färdigt, jag har tänkt mig att delta i Stämpelkällans DT-call. Här är ett kort som jag gjorde färdigt igår, har några till på gång.
Väljer att visa detta idag.Ett enkelt kort med både motivstämpel och textstämpel ur Stämpelkällans sortiment. Jag har färglagt motivet med distresser, det rsa mönsterpappret har jag distressat lite innan jag monterade ihop kortet. En sista touch med stickles sätter pricken över i.

Må så gott!


RSS 2.0