-sol ute-

Oj, vilken härlig dag det har varit idag. Jag och Anders har precis kommit in efter en promenad i omgivningarna. Inte gick det fort, inte. Anders rör sig sakta men säkert efter nästan tre veckors liggande på golvet eller hängandes över en stol. Diskbråck? Ischias?
På måndag börjar han jobba halvtid och det tror jag blir bra för kropp och själ för oss alla. Han har varit hemma ända sen jullovet började före jul.
Vart har tiden tagit vägen?
Våren är i antågande, det har verkligen känts idag. Även om den gärna få dröja minst 2 månader till, så väntar jag ivrigt.


Har ett kort som passar till mina vårtankar.


Igår firade vi Anders på hans födelsedag, i Långserud. Hemma hos hans föräldrar tillsammans med hela familjen. Det känns bra att träffas allihop såhär innan en av de tre bröderna åker till Uppsala för strålning och mer cellgiftsbehandling. Cancer är en vidrig sjukdom. Man lever i hopp och förtvivlan!

Men livet rullar på vare sig man vill eller inte och verkligheten är där någonstans varje dag...
Dessa senaste månaderna har verkligen fått mig att inse vad livet går ut på, lev här och nu!

Carpe diem!-vuxenpoäng-

Idag har klättrat ytterligare några steg på väg mot en vuxentillvaro. Jag har köpt broddar till mina kängor. Det är isgata utanför huset och ner till stora vägen. På jobbet är det isgata upp till gården. Det fanns inget att välja på, inser att det kommer att ta lång tid innan isen har smält bort.
Skönt att inte behöva spänna sig som en okokt spagetti bara för att gå och hämta posten.


Har ytterligare ett Tim Holtz-inspirerat kort som jag kan visa upp.Har lekt med distresser, det är alltid lika roligt! Fågelstämpeln kommer från Tim Holtz samling, textstämpeln minns jag inte var den kommer från. Spets, wellpapp och "bookplaten" kommer från mina lådor. Bladet med den gamla texten har jag fått från Malin, tusen tack!

-hej, hej, hallå dagboken-

Nu är jag tillbaka... tror jag...
Idag är jag tillbaka, kanske jag ska uttrycka mig istället.


Här inne har det ekat tomt under hösten. Jag ska inte hålla något försvarstal, det fyller ingen funktion. Jag lever efter mottot att man ska inte be om ursäkt för sin existens, man ska vara stolt över det man gör och den man är här och nu. :-)


Pysslat har jag gjort ytterst lite, men helt på latsidan har jag inte varit.
Jag ska börja med att visa ett kort som jag gjorde på träffen som Svensk Scrapbooking ordnade i oktober.Jag köpte fågelbur-dien på mässan då och använde den direkt. Bokstäverna är QK Blossom grande, fjärilen är en Martha Stewart-punch, gemen härrör från Tim Holtz och wellpapp från någon present...

Håll tillgodo med ett kortare blogginlägg - jag återkommer snart med mer att visa!
Tjipp!


RSS 2.0