-god jul-


-vilken miss-

Titta på de båda filmerna, jag tycker att det säger en hel del om miss...

Här kommer analysen.


-dags att skicka julkorten-

Ikväll är det dags för Luciakabaré.
Isak och hans klass ska bjuda på underhållning. Han själv ska vara med på 4 nummer, robotdans, bakgrundsdans, trumpetsolo och trumpet med pianoaccompanjemang. De har övat intensivt under några veckor och ikväll är det dags!

Något säger mig att det snart är dags alt. försent att skicka julkort... Måste kolla upp detta!

Jodå, några julkort gör jag, trots att jag själv fixat, trixat och framkallat våra julkort hos fotofirman... Men jag har fått beställning på ett gäng julkort och dessa har varit kul att göra.Stämpel hÄnglar och stÄnglar målat med Promarkers, blommor och brads från min burk, papper från min pappershög, god jul är stansat med QK paige mini och Farfar är stansat med en dymo från CO.
Stämpel hÄnglar och stÄnglar målat med Promarkers, blommor och brads från min burk, papper från min pappershög, texten är stansad med QK paige mini.

-storebror och en liten siri-

Redan andra advent, tiden rusar iväg! Igår hade vi julbord på jobbet. Barnen hade med sig föräldrar, syskon och andra släktingar och maten som vi bjöd på hade barnen varit med och lagat. En riktigt mysig tradition.

Två kort har jag gjort, ett bebiskort och ett kort till storebror. Precis när jag skulle lämna ifrån mig kortet såg jag att jag stavat fel. Det skulle ju vara V och inte W! Men det hela gick att ändra, men jag glömde att scanna kortet i efterhand.Stämpel från hÄnglar och stÄnglar som är färglagd med Promarkers, papper från div. företag. Det rutiga pappret är infärgat med distress Vintage Photo,  Edvin är utstansat me QK Paige mini. Tråden fanns i mina gömmor.


Stämpel från Magnolia och motivet är förglagt med distresser. Papper från Making Memories, bokstäverna är utstansade me QK Paige mini och tråden är från mina gömmor.

RSS 2.0