-stämpelkällan-För några veckor sedan gjorde jag ett kort som jag valde att skicka in till Stämpelkällans DT-call.

Det blev en lång väntan, men för en vecka sedan fick jag mail om att jag kunde få chansen att norpa en plats i deras Gäst DT för mars, april och maj månad om jag var intresserad.
Självklart var jag intresserad!

Och här är jag nu! Om en dryg vecka går tåget och jag kommer att visa upp alster med Stämpelkällans stämplar. Det ska bli jätteroligt!
Jag har hört mycket gott om Stämpelkällan och deras designteam, då min vän och pysselkollega Tesa är ordinarie DT där sedan lång tid tillbaka.


Blev helt plötsligt pysselsugen, har inte fått hem mina dt-stämplar ännu. Men jag såg att de börjat sälja digi-stämplar. Kanske skulle ladda hem en stämpel från dem för att prova... :-)

Mer stämplar åt folket!
/Veronika

-hipp, hipp hurra-

Hipp, hipp hurra, för Johanna som fyllde 14 år i dagarna! Tänk vad tiden går fort, snart är mina barn också tonåringar... Hjälp, stanna tiden!

Jag fick äran att göra ett kort till födelsedagsbarnet, och när jag fick ett SMS med frågan, så satt jag hemma hos min syster och lånade hennes stämplar. Hade precis stämplat upp detta motivet och det kändes alldeles perfekt, det lyste Johanna om stämpeln!


Jag kommer inte ihåg märket på stämpeln, men om någon är nyfiken, så kan jag kolla upp det. Jag har målat med distresser på akvarellpapper, 300g. Det var helt nytt för mig att måla på så tjockt akvarellpapper, men vilken upplevelse det var. Helt fantastiskt!

Jag har också en förkärlek till wellpapp, det blir en liten motpol till det gulliga och rosa, samtidigt som det lyfter upp kortet lite grann.

Nu är det snart dags för mig att skicka iväg barnen med buss till Långserud och farmor och farfar för jag och Anders ska iväg till Läfbergs Lila Arena för att titta på Henrik Schyfftert och Fredrik Lindströms "Ljust och fräscht". Det ska bli riktigt roligt!


Imorgon är en annan dag!
/Veronika


-mer snö i småland-

Helgen som var tillbringade jag och mina barn i de småländska skogarna hos min syster och hennes familj. Vi fick god mat, sov kungligt och barnen roade sig tillsammans både inomhus och ute i snön och jag och syster yster fick en hel del pysseltid tillsammans.
En riktigt trevlig helg på alla sätt och vis.

Jag lärde mig under helgen att rata fotopapper att stämpla och färglägga motiv på. Köpte 300 g akvarellpapper och jag är såld. Vilken känsla att måla motiven med mina distresser.....


Här är ett kort som jag gjorde förra veckan inför alla hjärtans dag. Det ligger på lådan påväg till någon...
Igelkottstämpeln kommer från Penny Black och textstämpeln från Magnolia. Jag har färglagt motivet med distresser. Och visst ser ni Diamond glaze som jag har lagt på hjärtanen?

Diamonds are a girls best friend!
/Veronika


-sunshine-

I veckan som var testade jag på att chatta med hjälp av Skype för första gången. Det var hur roligt som helst. Igårkväll gjorde jag något som jag kommer att göra igen. Jag och min syster hade en pysselkväll tillsammans på distans med hjälp av Skype.
Hon pysslade hemma hos sig i Småland och jag pysslade hemma hos mig här i Värmland. Vi hade Skype på och datorerna framför oss. Riktigt roligt.

Jag skapade ett uppslag i min nya Art Journal-bok.
Härom kvällen hittade jag till paperclipping.com. Där fanns det massor av filmer från CHA, den stora scrapmässan i USA, med alla nyheter som kommer under våren. Bla hittade jag en film om Art Journals, en otroligt inspirerande film. Så jag letade reda på mina färger, penslar, stämplar och en gammal bok som jag igårkväll på min pysselträff förvandlade till en Art Journal-bok.

Kanske kommer jag att göra om utsidan på boken också så småningom, man vet aldrig...

Det finns många fler sidor att skapa i, så än är den inte färdig, men här är mitt första uppslag.
Börjar vänta ivrigt på våren. Här i Karlstadtrakten har vi ingen snö att tala om. Det känns knepigt iom att man i tidningar och andra medier hör talas om snöstormar och snökanoner... OK, men vart är snön någonstans?
/Veronika

RSS 2.0