-stämpelstafetten 2007-

Japp, nu har det dragit igång!! Stämpelstafetten på Stämpelsnack.se!!
Det är en tävling där vi alla som valt att delta har blivit lottade till olika lag med 5 deltagare i varje lag! Sedan kommer vi att få utmaningar och tävlingsuppgifter under hela november månad. Dessa ska utföras inom en todsram och man kommer att få poäng beroende på om alla 5 deltar i tävlingarna osv.
Jag ser fram emot tvälingen med spänning... tänker mig förena nytta med nöje och fixa ett gäng julkort under denna månaden!

Mina lagkamrater är dessa
Cia
Mojmojmoj
MiaMaria
lenislenis

Nu gäller det att vi kommer på ett bra namn och så ska vi ha en gemensam avatar också.... :-)

-you make me smile-

Jag var in till Petra och hennes blogg och hittade en nyhet som fick mig att le! GRATTIS!!! Dessutom upptäckte jag att jag hade fått en hälsning till mig...

image367

Tusen tack vännen, jag blev jätteglad och jag ska skicka den vidare till några pysslande tjejer som jag träffar ganska regelbundet i vår förening, Värmlands Scrap- och Stämpelsällskap. Vi har så roligt tillsammans!
Ta åt er äran!
*kram*


Elin
HeleneV
Lilla Anna
Spirella-tändsticksaskar och mässa-

Denna helgen har det varit mässa här i Karlstad. Jag var där idag och fyndade en hel del hos de företag som var med och ställde ut. Vad roligt det är att träffa folk man känner och inte känner.... :-) Det är också en känsla att få känna på alla sakerna innan man bestämmer sig för att köpa eller inte...

Jag tänkte passa på att visa några av mina tändsticksaskar, bilderna är stora, men de är faktiskt den minsta storleken!

image363

image364

image365


Imorgon åker jag och barnen till Småland! Det ska bli hur roligt som helst! Ska sätta igång och packa mina pysselsaker nu, jag och min syster ska försöka få lite pysslat ett par dagar...

-alla har väl spelat Monopol?-

image362

Nu kan man rösta fram städer som ska få vara med i en ny svensk version av Monopol.
Gå in och rösta vettja!!
Karlstad ligger precis under mållinjen för att få komma upp på spelplan...

-närmare 40 än 30-

Japp, idag har det varit och är det min födelsedag.
Jag har haft en bra dag. Barnen och Anders kom på morgonen och väckte mig kl.6:15 med presenter och sång. På jobbet sjöng barnen för mig när jag kom dit.
Isak hade sedan drillat sina klasskompisar att gratulera mig när jag kom för att hämta honom. :-)

I postlådan låg det ett helt gäng med kort, både handgjorda och andra kort.Här kommer min födelsedagsskörd idag, först lite födelsedagskort som låg i postlådan:

image350
Ett kort från min systeryster.


image351
Agneta skickade också ett jättefint kort till mig!


image352
Från Helene kom detta fina kortet.


image353
Mamma hade knåpat och gjort ett kort bara till mig, titta vad fint det blev!!


image354
Eva, jag förstår vinken och det är mitt dåliga samvete som gör att avståndet blir ännu längre!


Jag måste väl visa kortet från brorsan också, annars lär jag få höra resten av livet att jag inte uppskattade hans kort. Dessutom är det så att ballongen är ett presentkort på någon scrapsak. Tydligen är det bara att knalla in med ballongen så ska det gå att byta ut det till något roligare... Frågan är hur man gör om man handlar via internet...?
image358
Inne i kortet står det: "... men somliga har varit ombord lite längre!"


Sedan måste jag få visa några av mina presenter också... :-)
Först ut ett gäng dies till min Cuttelbug.

 Dessa ringarna fick jag tillsammans med kortet från Theresia. De har jag önskat mig och jag ser fram emot att få sätta tänderna i dem.... :-)


 Barnen hade varit och handlat lite scrapsaker till mig. Jag tyckte att de inte behövde handla dem till mig, eftersom jag har rabatt när jag handlar själv, men det var väl roligt att köpa något till mig... :-)

Sedan har jag fått en skiva som har gått här hela dagen...
image361


På fredag kommer en leverans med en telefon till mig. Jag kunde inte välja färg när jag fick frågan, gul eller mörkgrön... Men nu tycker jag att denna gula/limegröna är ganska läcker... Får se vad som har beställts till mig... :-)


image357


Sist vill jag visa den bukett med rosa rosor som jag fick från mina svärföräldrar. Det är rosor som är rättvisemärkta, och det uppskattar jag nästan mer än själva rosorna... :-)

image359   

Tack för alla fina kort och hälsningar här och där!
Nu är det ett år kvar till nästa födelsedag! Då fyller jag 37...

Skulle man inte vara vuxen när man är så här gammal? När blir jag vuxen?Dagens kommentar: "Åh, vilken peruk han har!" Axel tittar på min nya skiva med Magnus Uggla.


-en maräng-

Det finns en skapande maräng här ute på nätet och i verkligheten. Hon är en jätteduktig skapare och hon bloggar. Här hittar ni till hennes blog och jag lägger henne i min länklista också!


-ett fönster att putsa-

Äntligen kommer jag att kunna putsa fönstret på andra våning som vetter in mot trädgården.
Jag har aldrig putsat det gamla fönstret under de 6 år som vi har bott här. Det har varit för högt och så har jag inte nått ett av fönstrena iom öppningen.
Men nu ska här putsas!!!


Så här såg det ut tidigare. Jag glömde att ta ett kort på det idag, så ni får nöja er med en vinterbild.

image349


Under dagen har det sett ut så här:


image346

image347

image348

Det stör mig enormt att det inte är centrerat... eller rättare sagt att ingenting på denna gavel ärcentrerad eller anpassade efter något.... Hur gick det till egentligen att det blev så som det blev med fönsterplaceringarna? Det är tur att gaveln är mot skogen, så att man inte ser det varje dag... :-)
Det är nu bara ny panel som saknas på utsidan.
Nu längtar jag efter att vi får iordning på insidan också, vi ska sätta upp en vägg som ska gå där den numera obefintliga fönsterrutan satt. Och sedan ska vi göra iordning ett rum till Isak....

Tack för titten!

-falsk linne-

Jag har varit med på en swapp på Stämpelsnack där man skulle göra ett antal ATC med falsk linneteknik. Det var riktigt roligt!
HÄR finns en beskrivning på hur man gör!
Alla dessa kort bor hos någon annan nu, jag fick istället 6 jättefina kort tillbaka som jag lagt till min samling av ATC.

image340

image341

image342Dubbelklicka på de små bilderna så får du dem förstorade.

            

-rosa bandet-

Det finns ett forum för alla kategoreir pysslare.
Under hela oktober månad kommer det att auktioneras ut saker där på forumet. Smycken, kort och andra saker skänkta av butiker och medlemmar på forumet.

Alla pengar går till Rosa Bandet!

Auktionerna är öppna för alla, även dig som inte är medlem på forumet!

Kika HÄR för att komma direkt till auktionslistan!
Man kan också skänka en slant till förmån för Rosa Bandet, HÄR finns information om det!

RSS 2.0