-grattis i rosa-

För en dryg månad sedan fyllde min svägerska, Johanna, år. Jag gjorde ett kort till henne när jag var i Bengtsfors på pysselträff för ett tag sedan.Flickan är en stämpel från "The greeting farm"
Swirlcirkeln som jag har embossat i svart kommer från "Stämpelkällan" och är en stämpel som jag tycker väldigt mycket om!


Just nu är jag pysselsugen och jag har en plan.

1. Blogga.
2. Röja på skrivbordet så att det finns en möjlighet att pyssla.

Nu finns det två valmöjligheter:
3a. Pyssla hela kvällen lång, med några avbrott för att hänga tvätt och äta middag, på kontoret vid skrivbordet.
3b. Pyssla hela kvällen lång, med några avbrott för att hänga tvätt och äta middag, i köket vid köksbordet.

Jag hoppas på följden 1-2-3a.


Imorgon vet vi svaret! :-)
So long!
/VeronikaP

-distressruta-

För några veckor sedan visade jag ett kort som jag gjort till Stämpelkällans inspirationsblogg. En distressruta och så lite glimmer mist innan jag stämplade på trädet och texten.
-helgen är slut-

Tiden går fort när man har roligt! Alldeles nyss var det fredag lunch och systeryster med hennes två virvelvindar kom hit. Vi hade en hel helg framför oss och vi skulle fylla den med mycket pyssel och glädje.
Jodå, vi har pysslat och haft roligt!

Mycket av det som jag har gjort kan jag inte visa ännu, de kommer så småningom här i bloggen.
Men jag vill passa på att visa ett kort som jag gjorde för en månad sedan ungefär.Är fortfarande pysselsugen, kanske skulle smyga iväg och gömma mig vid pysselbordet en stund.... :-)
Må så gott!
/Veronika


-finbesök-

Idag får jag finbesök.

Systeryster med barn sitter snart i bilen påväg mot våra värmländska skogar. En hel helg ska vi tillbringa tillsammans. Förhoppningsvis kommer barnen att vara lugna och rara så att jag och syster kan sitta och pyssla från morgon till kväll....

Ha, ha... in my dreams!Titta vilken hälsning jag fick för ett tag sedan när jag skulle koka pasta. Den hälsningen skickar jag vidare till er som läser min blogg!

-sköna maj-

Tänk att det blev maj i år också... Ett tag trodde jag att våren skulle vara förbi när det var dags för valborg och maj. Sedan kändes det som om regn och rusk inte hade för avsikt alls att släppa greppet över värmland.

Men i måndags var det en underbart, solig dag som bjöd på tipspromenad, varmkorv, manskör, valborgsbrasa och fyrverkerier. Ett oredentligt välkomnande av maj månad!

Jag hittade ett kort i mitt galleri, ett kort som jag gjorde till en Ann i höstas på beställning.


RSS 2.0