-äppelblom-

Med inspiration av Webmosterhelene gick jag ut och fotade vårt äppelträd alldeles nyss efter regnet som kom.  Det är så vackert just nu, trädet är alldeles fullt med blommor.
Håll tillgodo...

49048-50

49048-52

49048-51

Imorgon tisdag åker jag med jobbet, ett gäng barn och några kollegor, till Borås djurpark. Vi ska roa oss kungligt i dagarna tre.
På återseende!

-mors dag-

Grattis till alla mammor som läser här idag!
Mina barn kom och väckt mig med en egenhändigt författad sång, "Grattis på Mors Dag, grattis på mors dag, hoppas du blir glad!". Det var nog det bästa!
Och så fick jag några egenhändigt plockade blommor från trädgården...

Sedan hade de varit och köpt stämplar till mig... De var såååå stolta när jag öppnade deras paket. Jag älskar att se när de är så stolta så att de nästan spricker...

Axel hade köpt en stämpel med öron...  :-)
Anders hade inte förstått först vilken stämpel han hade menat... Han visade fötter och händer... Men det var inte rätt enligt Axel. Öronen var det ju!!!
Kolla själva:
49048-48

Isak köpte en stämpel med en tårta, det ska det ju vara på Mors dag tyckte han... 
49048-49
Båda stämplarna kommer från Octoberstamps.


-sol igen-

Idag har solen visat sig och det känns som om det var länge sedan sist. När solen skiner är det vattenlek som gäller för barnen. Jag är så glad att vi har en utomhuskran med sjövatten från Vänern på somrarna. Då kan man tillåta barnen att plaska och leka precis så mycket de själva vill!

Röntgen gick bra igår, nu får jag vänta 10-14 dagar innan jag får besked om vad jag drabbats av.

49048-47

Vi har blivit picknicksugna igen. Så nu har vi bjudit in Anders bröder med familjer på en picknick om några helger. Självklart måste man då få ett inbjudningskort... :-)
Detta kortet har jag gjort med mycket inspiration och härmat efter ett receptkort som Marie gjort till en swap som jag vi båda var med i.-fullt upp-

Det är ett tag sedan jag var här... Det har varit fullt upp med mycket.
Imorgon ska jag åka till sjukhuset i Säffle - 8 mil bort, rättvist ska det vara, det är väl inte bara säffleborna som ska behöva resa när de behöver sjukvård - för att röntga mitt knä. Hoppas att min värk beror på något som kan åtgärdas...

På söndag är det mors dag. Det kortet ligger nu på lådan och jag hoppas innerligt att det når min mor imorgon...

49048-46

Picknick i det gröna!

I söndags morse sken solen och vi var alla sugna på picknick!
Så vi struntade i frukosten hemma, packade ner denna i en korg och tog bilen till Kummelön, ett naturreservat som ligger mellan Karlstad & Kristinehamn.
Där är det otroligt vackert och rogivande!
Mängder av ekar, vitsippor & blåsippor överallt!! Några av ekarna är så gamla & stora att de har bildat grottor inna i stammarna, där man kan gömma sig!
Att frukosten var lyxig kunde Isak konstatera, drickyoghurt, tunnbrödrullar, köttbullar och sist men inte minst bullar till frukost!!

Det var riktigt nyttigt för själ & hjärta!!

49048-43

49048-44

49048-45

49048-42

49048-41

RSS 2.0