-dagen efter-

Idag är det dagen efter igår..... Igår gick Vänerträffen av stapeln! Andra omgången av scrap- och stämpelträffen som jag och Agneta arrangerar. Det har varit roligt, ibland mer arbete och ibland lite mindre och igår kom vi i mål!
Jag tror minsann att alla var nöjda och belkåtna när de åkte hem och det var vårt mål!

Det blev en lång dag.
Kl.6:30 ringde väckarklockan, 8:15 var vi på plats i lokalen och sedan gick det som på räls ända fram till kl.22 når träffen avslutades. Då var det dags för oss att städa..... Det var inte roligt då, men imorse kändes det bra att vi redan hade gjort det!
Tack Theresia och Cathrin för hjälpen!

Som arrangör av träffen blir det inte så mycket pysslat under dagen. Men lite tvingade jag mig att göra och här är resultaten av det.Först ut under dagen var en tävling där man skulle dekorera en tändsticksask, min ask kommer här:

image337Lite senare var det en tävling där man skulle göra ett kort med det stämpelkit som vi fått äran att vara först ut med på träffen. Stämpelkitet är från hÄnglar och stÄnglar och detta är mitt kort:

image338


Jag har endel foton från träffen också, har inte hunnit titta på dem ännu. Jag återkommer med foton,  men om du är nyfiken så vet jag att Lilla Anna har lagt upp lite mer spännande från Vänerträffen i sin blogg. Gå dit och kika om du är...

Tack till er alla som gjorde träffen till vad det blev!
En gång = ingen gång...
Två gånger = en vana...
Tre gånger = tradition....

Ska vi göra detta till en tradition? Det är frågan idag! :-)

-snart dags för vänerträffen-

På lördag är det dags för Vänerträffen igen!
Det har varit ett jätteroligt jobb att arrangera denna träff igen och jag ser fram emot helgen jättemycket. Ändå finns tankarna hela tiden, är något viktigt glömt, är allt under kontroll...?
I början av veckan lyckades jag bli sjuk och jag har fortfarande feber som jag hoppas ger mig sig till helgen. Tack och lov är jag inte däckad av febern, men feber är feber...
Jag tänker som såhär: vilken tur att jag blev sjuk i början av veckan och inte på fredagen!! Nu är jag iallafall på bättringsvägen!

Titta in på denna bloggen, systeryster har vaknat igen ur sin gröna växande dvala....

Vi hörs och ses antingen på träffen på lördag eller också här i bloggen en annan dag!

-ransonering på pannkakor-

Nu har onsdagsträffarna med föreningen dragit igång. Det är jätteroligt att sitta och pyssla tillsammans med andra varje vecka. Likväl som man går på körövning, franskakurs, fotbollsträning osv så kan man väl träffas och pyssla...
Nästa onsdag är det dags för månadsmöte i föreningen, då är alla medlemmar välkomna att komma och diskutera och ha åsikter om vår verksamhet. Är de inte medlem, kom med en gång och testa, vettja!!

Ett gäng kort har blivit gjorda igen. Jag har haft några på beställning och det tycker jag är så roligt! Det är en utmaning i sig att göra ett kort till någon som beställer, man vill göra sitt bästa och ändå inte fastna helt och hållet i samma hjulspår.

Det översta, rosa dopkortet gjorde jag på ett föreningsmöte med Värmlands Scrap- och Stämpelsällskap förra veckan.

image334


Detta blå kortet gjorde jag till en utmaning på denna veckans träff. Inför varje veckas träff lägger vi ut en skissutmaning eller annan utmaning och denna veckan hade Lilla Anna ritat en härlig skiss som jag gjorde ett kort efter. Kika på skissen HÄR.

image333


Jag var också tvungen att testa att använda ett av mina hjärtan till ett kort.

image335

image336


Dagens kommentar kommer efter att Isak berättat att de i skolan bara fick äta 4 pannkakor/barn till lunch:
Jag frågade om de bara får ta 4 potatisar när det är potatis till mat också.
"Nej, men du vet att det är jordgubbssylt till pannkakor och man ska inte äta så mycket socker."
"Jaha, men om man äter pannkakor utan sylt då?" frågade Anders vidare.
"Man får bara äta 4 ändå, det är ju gott ju!"

Så det är ransonering på god mat i skolan, bara så att ni vet!


Bumper Card Society

image332


Jag har blivit taggad av flera vänner på nätet, Kada, Eva och Coma. Tusen tack vad jag blir glad över era vänliga ord och äran att bli taggad av just er!

Förutom äran innebär det att jag ska skicka iväg ett kort till någon inom 7 dagar  och dessutom utse ytterligare 5 personer till Bumper Card Society.

Jag kan inte välja ut 5 som jag skickar utmärkelsen till, de flesta har redan fått den och det blir kaka på kaka. Jag skulle vilja leta reda på er 5 som inte har fått den och utse just er, men det tar för lång tid att genomföra... Så härmed utnämner jag just dig som inte blivit taggad, är kortmakare och bloggar... Ta med dig min utnämning här!

Ett kort ska jag däremot skicka och jag vet till vem, vill bara få lite viktiga uppgifter först...

RSS 2.0