-på lördag smäller det-Japp, på lördag är det dags för scrapbookingmässa och träff på en och samma gång! Kan det bli bättre?
Systeryster kommer hit till mig redan på torsdag kväll och vi får en dag på oss att ladda innan vi ska scrappa i dagarna två! Det ska bli så roligt!!

 


-det går framåt-

Detta ska inte vara en inredningsblogg, men jag kan inte låta bli att visa bilder från vårt blivande badrum på andra våning.
Det är så roligt att se hur det växer fram, sakta men säkert.Här är allt det gamla utrivet. Golvet är uppbrutet och det ser onekligen spännande ut!
Avloppsrören visar var toalett och handfat kommer att vara.Här kommer dörröppningen att vara.Inbyggd toalett kommer det att bli!På samma ställe finns nu bara några rör...Här är den gamla diskbänken och de inbyggda skåpen ovanför. Det gamla skafferiet syns till vänster.


Skafferiet är borta, kvar finns bara märken efter hyllplanen!


Väggen är reglad och gipsad...


Nu sitter det ett fönster där istället. Känns så bra! Till vänster i bild kommer duschen att placeras, inne i ett litet prång.

Från utsidan kommer det att se ut så här. Lite osymmetriskt, men det var det ju å andra sidan förut också. Titta HÄR!! Dessutom vätter denna sidan av huset åt skogen till, ingen som ser utsidan mao.

Jag återkommer med fler bilder.

Nöjd nu, Theresia?


-kakel, klinker, dusch och toalett-

Tänker mycket på badrum för tillfället.
Vilket handfat ska vi ha, toalett? Kakel? Klinker? Vilken färg? Storlek?

Golvet ska bli grått, troligtvis shifferliknande klinker i storlek 30x30.
Väggarna ska bli vita, matt kakel. Men storleken på kaklet är inte riktigt bestämd... 25x40 känns så stort... Kanske tröttnar på det om några år? Men 15x15, blir det för rutigt?

En liten väggstump (en vägg mellan dusch och dörren) ska få vit mosaik, men med ljus grå fog tror jag...Vägghängd toalett.
Handfaten är eliminerade till två stycken att välja mellan, men båda ska vara vita.

Nu återstår bara blandare till handfat, själva duschen och så duschdörren... Ska den vara helt genomskinlig eller inte?


-solsken idag-

Sol ute.
Sol inne.
Sol i hjärta.
Sol i sinne.

Idag har jag varit i skogen med barnen på jobbet och vi har haft en härlig dag. Fikat, lagat lunch på trangiakök, fightats med mygg mm. mm.
Det är så härligt att se barnen utnyttja skogens resurser och detta tillsammans med en hel del fantasi så är det världens bästa lekplats.

Nu skulle jag egentligen sätta mig med ett beställningskort. Men i slutet av veckan kommer snickare hem hit för att bygga ett badrum åt oss.... Jippii!! Äntligen!! Som jag har väntat och längtat. Men det blev lite snabba ryck. Där badrummet ska bli, där är det idag ett skafferi, köksskåp och diskbänk. Vi ska tömma alla skåp, som av någon anledning har blivit förråd och helst riva allt också...
Sa jag slutet av veckan? Hmm... imorgon är det onsdag......

Nu ska här väljas badrumsinredning, kakel och klinkers också... Spännande!


I somras gjorde jag ett kort till min svägerska som fyllde 40 år.RSS 2.0