-bröllopstider-

Det är bröllopstider nu på sommaren. Jag fick ett uppdrag att göra ett bröllopskort till ett brudpar som skulle gifta sig hemma i trädgården.
Jag tycker så mycket om Åsa Jinders text, denna stämpeln är också så fin!


-svensk inspirationsblogg-

I dagarna har det varit premiär för en ny blogg full med inspiration och tips för alla papperspysslare. Det är Tesa, en otroligt kreativ själ och min styrelsekollega i Värmlands Scrap- och Stämpelsällskap, som startat ett samarbete med Prickiform för att dela med sig av massa olika tekniker och kunskap!

Gå in och kika, det finns mycket matnyttigt att hitta där!Klicka på bilden så kommer du rätt!

-less is more-

Här kommer ett gäng bebiskort som inte är rosa och inte blå. Beställaren ville ha kort som passar till både en pojke och en flicka.

Isaks kommentar till korten: "Mamma, de där korten är ju exakt likadana, men ändå inte..."
Det var lite roligt att göra flera kort med samma material, lika men olika... :-)


-tvåbarnsmoster-

Igår blev jag stolt tvåbarnsmoster! Theresia och Jonas fick ytterligare en liten dotter och Märta fick en lillasyster och kan numera titulera sig storasyster.
Jag har gjort två kort som jag ska lägga på lådan imorgon. Theresia är inte en frekvent internetbesökare, och just nu bor hon på BB i Jönköping, så jag chansar att lägga ut korten redan idag!
Det blev två rosa kort, mitt genustänkande och det jag tror på förvinner totalt när jag gör kort!
-godis är gott-Papper och Så´nt bjuder på bloggodis!! Klicka HÄR för att se hur du kan vara med i utlottningen!

-med inspiration av en doktor-

Med inspiration från DrNina har jag gjort detta kortet.
Klicka HÄR, så får du se just det kortet som jag inspirerats av idag. Ganska annorlunda mot hur jag brukar skapa. Mycket och starka färger. Men jag blev glad - det var så roligt att göra detta!


-bless our home-HÄR kan du klicka för att komma till en tävling där du kan vinna denna skylten!

-en eftermiddag bland trevliga bloggar-

Anders är på radion och jobbar, barnen leker och jag hoppar från en blogg til en annan.... Oj, vad mycket spännande det finns!

Hittade en blogg där man kan vara med och tävla. Klicka HÄR så kommer du direkt dit!


-student 2009-

Jag hade ett beställningsjobb på ett studentkort som skulle lämnas i tisdags.
I måndags fick jag hastigt och lustigt åka iväg till Borås med jobbet då en av kollegorna ,som skulle ha varit med, blivit sjuk.

I stressen där på morgonen kom jag på studentkortet. Jag skulle ha gjort det på måndagkväll var planen. Men jag stoppade undan min stress och satte mig där och då på morgonen för att göra kortet. Jag hade väl kanske önskat att jag hade haft mer tid att göra kortet lite mer arbetat, men den tiden fanns inte där och då.
Här är resultatet:Men tänk vad olika smak man kan ha. Beställaren tyckte inte om min dymo-remsa med namnet och valde att inte köpa kortet. Jag gillar kontrasterna med det mjuka och glittriga kortet och den svarta kantiga namnremsan.
Men så är det, smaken är som baken.

-den blomstertid i ur och skur-

Nu är skolan slut för denna terminen. Avslutningen blev en blöt och ruskig tillställning även om vi tillslut fick gå in i klassrummen.
Förra året stod vi här på skolgården och lyssnade på sång och tal, nu fick vi höra på "Den blomstertid nu kommer" och sedan fick vi gå in i klassrummet för att fika. Det gick bra det med, även om det inte blev någon direkt sommarlovskänsla av det hela.
Men jag är ändå glad att regnet kom idag och inte igår när alla studenter hade sin dag.
Klassen hade samlat in pengar till presentkort till fröken och fritidspedagogen som är knutna till deras klass. Jag fick äran att göra en ficka/kort till presentkorten.
Använde min nya Magnoliastämpel som jag köpte i Borås i onsdags.


-glädje smittar-


-röstat och klart-

Idag är det dagen för val till EU.
Och jag är precis hemkommen från vallokalen. Tänk att jag röstade tillslut. Jag hade bestämt mig för att inte rösta, är inte alls insatt i EU och jag bryr mig egentligen inte.
Men jag har några politiskt medvetna människor i mitt nätverk och de har faktiskt påverkat mig att göra min röst hörd. Varför ska jag inte utnyttja min röst när jag har möjlighet? Tänk vad många det är i världen som inte får lov att rösta fastän de vill...

Så nu är det gjort. 


Har också ett konfirmationskort att visa. Jag gillar de gamla bibelbladen, tycker att de ger just konfirmationskort den rätta känslan. Sedan kan jag inte motstå rosorna... Behöver snart skaffa några fler.
Imorgon är det dags för den årliga Borsåresan för Kulingbarnen med personal. Men i år har inte jag äran att följa med, Axel åker med för sista gången innan det är dags för skolstart och jag vill ge honom den resan på egen hand. Jag vet hur mycket det stärker barnen att åka iväg på egen hand, så jag har avböjt årets resa.
Jag kommer istället att stå på stationen och vinka av tåget imorgon bitti. Och på onsdag kväll står jag där igen och möter upp ett gäng trötta och lyckliga barn och kollegor.

-sommar, sommar, sommar-Om ett tag börjar Sommar i P1, det är ett radioprogram som jag gillar väldigt mycket. Tyvärr lyckas jag alltför ofta missa programmen, men årets startfält ser ut såhär:

Juni:
20. Ingvar Kamprad
21. Tomas Ledin
22. Hanna Hellquist
23. Helena von Zweigbergk
24. Alexander Stubb
25. Malin Åkerman
26. Kjell Lönnå
27. Linda Olsson
28. Eric Bibb
29. Hans Alfredsson
30. Sofia Jannok

Juli:
1. Erika Bjerström
2. Joe Labero
3. Cecilia Frode
4. Lena Philipson
5. Herman Lindqvist
6. Jonas Gahr Støre
7. Nour El-Refai
8. Roger Wallis
9. Malin Baryard
10. Christian Lindberg
11. Jonas Björkman
12. Prinsessan Birgitta
13. Sara Paborn
14. Katerina Janouch
15. Håkan Nilsson
16. Ann Heberlein
17. Elizabeth Gummesson
18.Kristian Luuk
19. Per Olov Enquist
20 . Madeleine Westin
21. Johan Lindeberg
22. Lasse Berg
23. Malin Sävstam
24. Kerstin Hessius
25 Morgan Alling
26. Ola Salo
27. Petra Mede
28. Arash Labaf
29. Mathias Dahlgren
30. Laleh Pourkarim
31. Peter Englund

Augusti:
1. Alex Schulman
2. Anders Wall
3. Sverre Sjölander
4. Anne Sofie von Otter
5. Jerry Williams
6. Johan Eliasch
7. Jörn Donner
8. Bodil Malmsten
9. Anders Lundin
10. Nahid Persson Sarvestani
11. Owe Thörnqvist
12. Frida Hyvönen
13. Günter Graffenberger
14. Laila Bagge
15 . Jan Guillou
16. Sommar 2009 i backspegeln

-bröllopstider-Det är bröllopstider och jag har fått beställning på några bröllopskort. Här kommer ett första kort som jag leverade igår. Jag valde att göra kortet gansa rent och elegant. Namnen är utstansade med min Qk och lackade med Dimensional Magic för att få en 3d-effekt.

-barnsidan.se-

barnsidan.se pågår en enkel tävling med Kalle Anka-inspirerad vinst!
Gå in på sidan och tävla. Man behöver inte vara medlem på sidan för att vara med och tävla!


-hemma igen-

I helgen som var reste vi med tåg till Göteborg hela familjen. Vi fick en alldeles solig och härlig helg på Liseberg, Universeum och på Paddanbåtarna. Så mycket mer hann vi inte med. Men vad roligt vi hade, speciellt på Liseberg. Barnen har blivit så stora att de kan åka de flesta av attraktionerna. Flume Ride, Lisebergbanan och Kållerado var favoriter!
Men nu är vi hemma igen och vardagen rullar på. Jag jobbar några veckort till, sedan efter midsommar har jag semester!!

Jag har ett kort att visa, ett kort som jag gjorde för ett litet tag sedan.


RSS 2.0