-så hamnade vi på bröllop-

Igår, på påskafton, var vi bjudna på kalas, eller fest kanske man ska skriva. Erik Rynefors fyllde 50 år i torsdags & Annelise hade fyllt jämnt förra året och detta skulle firas med baluns.

Barnen var medbjudna och vi var många som träffades på stan för att hoppa på de två bussarna som var abonnerade för oss. Vi visste inte, men gissade hel vilt vart vi skulle.
Alsters Herrgård var första anhalten, där vi fick vara med om årets första Allsång på Alster.

Här fick Isak mersmak. Eftersom premiären i sommar på Alsång på Alster är den 3 juli, på hans födelsedag, kom han på att han önskar sig biljetter till detta evenemang. Så nu vet vi hur vi ska fira Isak!

Bussen gick vidare förbi universitetet, längs med Klarälven, mot Filipstad och den svängde in mot Alsters kyrka.
Skulle det bli en konsert eller skulle det bli bröllop?
Inne i kyrkan väntade Carling family med härlig musik från 900- och 1200-talet.
Efter ett tag svängde trummorna igång och trumpetsolot med klassisk bröllopsmarsch ljöd i kyrkrummet.
Annelise och Erik tågade in med ett leende på läpparna. Jublet var ett faktum.

Jag har inte varit med om ett liknande bröllop. Applåder, jubel och otrolig glädje och närvaro!
Grattis till Erik & Annelise, detta har vi väntat på!


image458
Jag fick också ett trevligt SMS igår. Jenny, min barndomskompis hemifrån Tranemo fick en liten Rolf igår natt.
Grattis till er!!

-fler födelsedagskort-

Förra veckan fyllde Gunilla år. Hon är min allra bästa reklampelare, jag får beställning på många kort pga henne... Nu var det dags för hennes födelsedag och jag fick äran att göra två kort till henne.
Nu ska jag sätta mig och göra färdigt ett kort som hon har beställt, det fattas bara lite Diamond Glace på ett par bokstäver.

image456

image457

Glad Påsk önskar jag er alla!


-silverstavar-

Titta här vilka fina stavar jag har fått hem på posten! De är så fina och jag är så glad att jag hittade till Silverbaggen om gjorde dem på min beställning.

image455

-kalasbokmärken-

För ett par veckor sedan var Isak bjuden på kalas till två kompisar i klassen. Jag gjorde ett varsitt bokmärke till dem som Isak fick ge istället för ett kort tillsammans med paketet.

image453

image454

-sira form-

Länkar er vidare till Siraform.
Sidan säger mer än 1000 ord, det är så fina saker där!!


Dagens kommentar:

"Åh, men det står bara att man ska skriva sitt namn, inte att man måste skriva prydligt!"

Isak blir lite frustrerad av att jag ber honom sudda ut sitt namn och skriva det på nytt med lite koncentration på läxan. Han kan skriva prydligt om han vill. Men han hade en annan åsikt just idag... :-)


-färdigPIFat-

Jag lyckades somna i soffan igår innan utröstningen i Let´s dance. Anders väckte mig, och jag lyckades med nöd och näppe hålla mig vaken för att se vem som åkte ut.
Att dra en vinnare struntade jag helt i när det var klart. Jag gick raka vögen till sängen och somnade om. Jag sov som en stock ända till kl.8 i morse när det började bli trångt. Isak låg på tvärsen, med Anders mage som kudde och min mage som benstöd. Där låg han och läste Bamse. När Axel kom blev det högläsning och ännu trängre...
Jag skulle försöka vända mig om lite och då insåg jag att jag hade en katt som låg på mina ben också...
Ha, ha, man får plats många i en dubbelsäng!! Och jag fick höra nästan en hel Bamsetidning innan barnen gick iväg för att leka, med katten i släptåg!
Mysigt var det iallafall.

Nu har jag iallafall dragit en vinnare av min PIF.

 
image448


Grattsi till vinnaren som skrev inlägg nummer 3. Jag tror minsann att jag har din adress på nära håll. Det kommer en överraskning till dig inom kort!

Marianne och Lena, jag har inte glömt bort er, jag väntar på en sak bara.... :-)image449

Nordiska Stämpel- och Scrapmässan är på gång.
Nu är vi inne i månaden M. Vill du som bor någonstans i eller t.o.m. mellan Kristinehamn-Karlstad-Säffle-Åmål-Göteborg göra det enkelt för dig och åka buss ner, så kika
HÄR!
Vi är ett stort gång papperspysslare såm åker ner över dagen! Det ska bli så roligt!!Jag måste också få bjuda på dagens kommentar:
Isak har en kompisK hemma idag och vi satt och fikade lite på förmiddagen. Till saken hör att de hade disco igår i skolan och barnen fick ta med sig fika till discot.
När Isak kom hem igår frågade vi om han hade dansat. Jodå, det hade han gjort.
"Dansade du med någon tjej?"
"Nääääääe!" *med avsmak i rösten*

Vi fick veta att flicka F och pojke P hade dansat ihop. Inga andra dansade ihop.

Idag frågade vi Isak och kompisK om dessa två var ihop.
Nej, flickaF är ihop med pojkeX.
"Jaha, varför dansade inte de tillsammans då?"
"PojkeX ville hellre äta av mina chips!" sa kompisK.

Vi fick också veta att pojkeX är tillsammans med både flickaF, flickaS och flickaM.
Tänk vad livet är enkelt när man är 7-8 år gammal. Strunt i kärleken och är chips istället! Flickan kan väl någon annan ta hand om så länge!


Dags att fixa med lunchen, det är lördag och klockan är 12:59.


-PIF-utlottning-

Jag har vunnit en PIF-utlottning hos Lilla Anna!! Jag fick ett jätteroligt paket på styrelsemötet för Värmlands Scrap- & Stämpelsällskap i måndags kväll. Så mycket roliga & fina saker, t.o.m är det turkosa och lila saker i paketet. Jag återkommer med vad jag skapar av detta!!
Här är bildbevis!! Tack så hemsklt mycket Anna!!

image446

Nu skickar jag PIF-en vidare. PIF står för Pay It Forward, och det betyder att den som vinner min PIF får i sin tur lotta ut något på sin blogg.
Så alla som skriver en kommentar under detta inlägget deltar i min PIF-utlottning!! På fredag kväll, efter Let´s Dance drar jag en vinnare.Jag har också ett kort att visa upp idag.

image447

-i snö, slask och sommarregn-

I lördags var det ett vinterbröllop här o krokarna. Jag hade en beställning på ett kort och en bok där en dikt skulle skrivas ner.
Temat för bröllopet var i vinter, "I snö slask och sommarregn".

Först ut är kortet, tyvärr blir det aldrig riktigt bra när man scannar och vill ha med allt glitter som är där. Kortet ser lite blekt ut, men det var mer livfullt på riktigt.

image440


Boken som jag gjorde kommer här:

image441

image442

image443

image444

image445RSS 2.0