-konfirmationstider-

Så här på våren är det mycket konfirmationer på gång. Jag har gjort några konfirmationskort och har några fler beställningar på gång.
Jag har Magnolias konfirmationsstämpel som jag inte riktigt tyckte passade till en kille, så killkortet fick bli helt utan stämplat moriv.
-tulpaner, tulpaner, tulpaner-

I tisdags kväll var jag till Stadsträdgården i Karlstad för att njuta av en underbar tulpanfest.Det var otroligt mycket tulpaner där, den ena vackrare än den andra!
Jag är överväldigad över allt de vackra som fanns att se!Kika också i min fotoblogg som du hittar genom att klicka HÄR. Jag har lagt upp en hel del bilder från månaden som gått, ligger lite efter kan man säga... Men sakta men säkert kommer jag ikapp!


Dagens citat:
Vi sitter vid frukostbordet och pratar fotboll, det är dags för Axels fotbollsskola imorgon. Något som han längtar efter!
"Förra gången på fotbollsskolan sa jag till en annan ´passa till mig´." sa Axel nöjt.
"Ja, vad bra, passa till varandra är viktigt när man spelar fotboll." svarade både jag och Anders och bekräftade Axels handlande.
Efter en stunds tystnad sa Axel igen:
"Men vet ni vad som var felet?"
"Nej" svarade vi.
"Jag sa det till fel lag."


födelsedagskort-

Jag har gjort ett födesledagskort till en liten Nova, som fyllt 4 år. De där rosorna är verkligen en favorit hos mig just nu. Jag kan sätta dit några och så är jag nöjd.Dagens citat:
Jag och Anders satt i köket och pratade med mina svärföräldrar om varför jag egentligen är så sugen på att åka till Stockholm just nu.
"Barnen har ju aldrig varit i Stockholm ordentligt." sa jag varpå det kom ett svar från Isak som satt i fåtöljen:
"Inte i Filipstad heller!"


-jag blev såld-
Klicka HÄR för att komma till länken där du kan vara med och hoppas på turen att vinna en av spirorna som lottas ut! Du behöver inte ha en egen blogg för att vara med!!

-17 maj-Grattis Norge!!


-konfirmationskort-

Jag gjorde ett konfirmationskort till förra helgen. Samtidigt gjorde jag en liten ask i samma stil. Asken blev uppskattad och jag fick frågan om jag kan göra en likadan till. Kul!
Jag gillar verkligen de där små rosorna som jag har dekorerat med. De ger korten en riktig 3D-känsla och automatiskt blir det liv i korten som man gör. Me like!
-en pakt med norge-

Jag gillar Norges bidrag till ESC, lyssna!


-tillbaka på banan-Japp, nu är jag tillbaka på banan igen, min egen dator bor här hos mig igen.
Jag lovar härmed att alltid spara mina bilder på andra ställen är på hårddisken. Jag lovar att spara mina bra länkar som jag hittar lite här och var.
Jag grämer mig över mina förlorade foton från december fram till april i år. Men de var bara bilder, inget jag inte klarar mig utan. Dessutom har jag ett gäng av dem sparade i min fotoblogg. Vilken tur! Synd bara att jag inte laddat upp fler av dem där...

Jag har nu laddat upp ett gäng nya bilder där i min fotoblogg. Men det finns en hel del bilder som jag ska lägga upp när jag får tid. Gå gärna in och kika där om du är nyfiken.
365 foton

-esc-

Snart är det dags för Eurovision Song Contest... Kommer ni ihåg denna?


-sköna Maj är här-

Efter en härlig helg i Långserud börjar vardagen igen. Det skulle vara sämre väder idag, men jag ser solen skina för fullt och himlen är alldeles blå! Härligt!!

I lördags var jag till Esters Café och köpte två rosor. En planerade jag direkt vid stugan på Lindbäck, den andra tog jag hem för att plantera här hemma någonstans.
Denna vackra och alldeles taggiga ros är nu i min ägo. Stanwell Perpetual, lär dofta gott också...Bilden har jag lånat HÄR!

RSS 2.0