-julkortsverkstaden har öppnat-

Japp, nu har jag officiellt öppnat min julkortstillverkning. Nästa helg ska jag vara med på en liten julmarknad i Naturbyn i Långserud. Kände at tdet var läge att göra någrta julkort som jag kan ta med mig då.
Här kommer några av julkorten som jag ska ta med mig för att sälja.Stämpeln som jag använt på alla tre korten kommer fråm Magnolia och de är alla färglagda med Promarkers. Biljetten har jag skrivit ut själv (HÄRIFRÅN) och chalkat och fixat till så att den ska se lite ruffig ut.

-mhv-

På ett scrapforum där jag är medlem, pyssel.net, finns det mycket matnyttigt för en pysslare. Där förekommer även diverse swappar. Om man anmäler sig till en swap, så innebär det att man åtar sig att göra något eller köpa något som sedan byter med dem som är med i swapen.
För några år sedan var jag med i ganska många receptswappar, vi bytte scrappade receptkort med varandra.
Just nu är jag med i en swap som förkortas MHV, Min Hemliga Vän. Jag får namn och adress till någon annan som anmält sig, och sedan har jag ungefär två veckor på mig att fixa en present till min vän. Jag har en önskelista att gå efter, så att det blir något som man tycker om.
I oktober månad fick jag en turkos distressdyna. Jag har fallit som en fura för turkost. Här har jag använt mig av den dynan, tillsammans med brun distress och lite embossingpulver. Bakgrundstämpeln är för mig nästan ny och den kommer från Hero Arts, bokstäverna har jag stansat ut me QK Metro.När man skickar iväg ett paket till MHV, så är det brukligt att även skicka med ett kort. Detta är kortet som jag skickade iväg förra månaden.MVH är utstansat av QK Metro i glittrigt foam, bakgrunden är utstansat av Spellbinder label eight.

-kort igen-

Igårkväll satt jag och stämplade, målade och klippte samtidigt som jag tittade på "Bonde söker fru". Ett av korten hann jag färdigt igår och det är redan levererat. Jag blev lite glad när jag hittade wellpappen, det passade så bra till hela kortet.


Motivstämpel från hÄnglar och stÄnglar, text/bakgrundstämpeln är från Reprint, bokstäverna är stansade från QK Metro, både skinnimini och classic. Jag har färglagt med Promarkers, men på "tab-arket" (QK revolution) bakom flickan har jag lekt lite lätt med distressdynor. BLommor och blad från olika burkar här hemma... :-)


Jag har också lämnat ifrån mig ett bebiskort som ska vidare till en liten Carl.

 
Stämpel kommer från Magnolia och jag har färglagt med distresser. Bokstäver och siffror är stansade med QK Abigail classic.

-stockholm för hela slanten-

Igår kom jag och familjen hem efter en härlig helg i huvudstaden.
Vi hade tagit ledigt i fredags och åkte iväg på morgonen. Väl framme på hotellet fick vi vårt rum på direkten. Senare droppade det in fler familjer sakta men säkert. Totalt var vi 10 vuxna och 10 barn som bokat resa tillsammans. Målet var föreställningan "Walking with dinosaurs" på Globen på söndagen.
Men vi hann med shopping och besök på Tekniska muséet också. Och en trevlig kväll med middag på hotellet, barnen sprang runt mellan alla våra hotellrum och upp och ner till restaurangen där vi satt.
Tack och lov fick vi sova en timma lägre på söndagen... :-)


Innan vi reste iväg hann jag lämna ifrån mig några kort som jag fått på beställning.

Först ut är ett "dra-ut-kort" som jag gjorde till en födelsedag. Tyvärr missade jag att scanna insidorna, men så är det. Kan inte ha allt i minnet!


Jag har färglagt med Promarkers, stämpeln är från hÄnglar och stÄnglar, löven är QK, och den vita ramen är Spellbinders label 8.Nästa kort är ett bebiskort till en liten Konrad.


Stämpeln är från Penny Black, jag har färglagt med distresser, blommorna är en retro punch mellan, konrad är stansat med QK Abigail classic. Kortstommen är vit, det blev inte så bra i scanningen, tyvärr.

-mer färg åt folket-

Har gjort några färgstarka kort som jag vill passa på att visa. Det är riktigt roligt at jobba med starkare färger än vad jag brukar göra. Det stämmer detta med "färgkick".Jag har också blivit ett år äldre och samtidigt ett år klokare, antar jag.... :-)

-dags att visa några kort kanske-

Trots att mina inlägg här i bloggen inte duggar tätt, så producerar jag faktiskt kort i en jämn ström.
Ska visa några för er här och nu.

Först ut är ett kort som jag och min barndomskompis Jenny skickade till en annan gemensam kompis som äntligen gifte sig!
Hipp hipp hurra för er båda igen!

Sedan kommer ett födelsedagskort som jag gjorde på beställning för ett tag sedan. Det blev en annan stil än den jag brukar göra.


-scrap is in the air-

Kolla in vad som kommer att händ här i Karlstad i mars!! Mässa och storträff på en och samma gång! Det kan inte bli annat än en hit!!
Klicka på bilden, så kommer du till sidan med information om vad det handlar om!


RSS 2.0