-snickarglädje-

För ett par veckor sedan fyllde Anders kusin år och jag fick äran att göra ett kort till honom från kusiner och övrigt kreti och pleti.

Snickare som han är fick kortet gå i det temat.
Igår sprang Isak Kalvruset och Anders Tjurruset. Det hade varit såååå roligt att springa med alla hinder längs vägen. Axel ville så gärna springa Minikalvruset, men jag tillät honom inte att göra det iom hans arm är gipsad. Nästa år är han tillräckligt gammal för att springa kalvruset - det satsar vi på!


-metallask-

- Hej!
- Veronika heter jag.
- Jo, vi kanske har träffats förut... Men det var länge sedan jag var här... :-)


Igår var jag på en pysselträff här i krokarna, på Mariagården. Det är så mysigt och trevligt på alla sätt och vis, varmt och ombonat!
Min pysselvän Tesa inspirerade och utmanade mig under kvällen. "Ta med lite metalltejpen och lite dekorationer. Tänk struktur!"
Jag packade snabbt efter att jag kom hem från jobbet och åkte iväg till de andra.

Vi började dekorera askarna, jag gjorde min första ask. Precis när vi börjat föreslår vännen att vi ska byta ask med varandra när de är klara. Ska jag byta min första ask mot hennes? Amatören byta med proffset....? Ok, kör till - det är inte jag som förlorar på det... :-)

Här är våra två askar, den jag gjorde är till höger och den som jag nu har min ägo ligger till vänster.
Det var så roligt att göra dessa askar och jag letar nu febrilt efter annat som jag ska dekorera på samma vis.
När jag idag visade bilden på askarna för barnen frågade äldste sonen varför jag hade bytt, min var ju finare... :-) Han förstår sig inte riktigt på det här, men mamma blev glad... Sorry Tesa! :-)
Och jag har lovat att göra en till honom.


RSS 2.0