-kort till en jubilar-

Jag har gjort ett kort till en tjtj som fyllt 30 år. Hade direkt denna stämpeln i åtanke, då kortet inte skulle vara sådär gulligt. Såhär blev mitt resultat.Stämpeln kommer från Stampsmith och jag har färglagt med distresser. Texten är utstansat med QK Paige mini. Papper, blommor pch övrig dekoration är skatter från mina lådor.

-bandförvaring-

Jag skulle vilja sätta likamedstecken mellan scrappare och samlare. De flesta som håller på med denna hobbyn är expert på att hitta saker att skapa med lite här och var.

Jag har samlat band från höger och vänster i många år och så här förvarar jag mina band.Plastfickorna är fotoplastfickor och till dessa har jag klippt ut kartongbitar från kollegieblock och diverse förpackningar.


-blått och vitt-

För några veckor sedan gjorde jag ett beställningskort till en liten Isak.
Jag har ju denna stämpeln som jag tycker så mycket om och som jag gillar att göra bebiskort med. Men det är kul att förändra och utveckla korten ändå. De är lika fast olika.
Här kommer mitt senaste bidrag till bebiskorten.Stämpel från Magnolia, färglagd med distresser. Ovalerna utskurna med min coluzzle, det vita pappret har jag präglat med en embossingdie från Cuttlebug, bokstä-verna är stansade med QK Katie classic. De blå papprena är gamla vinterpapper från Basic Grey. Rosorna och snöret är från min samling, vet inte märke.

-buzzador-

Jag har anmält mig till att vara buzzador, reklampelare kanske man kan översätta det hela till. Roligt är det iallafall! Med jämna mellanrum får man mail med erbjudanden om att få prova diverse produkter.

Nu har jag fått hem´en ny produktserie från L´oreal.

Den består av tre cremer, en anti rynk creme och en ögoncreme. De är Ok att använda, men jag har inte sett någon skillnad i mitt ansikte ännu... :-)

Den tredje cremen är en dagcreme, "Rejuvenating anti-wrinkle daycreme". Den gillar jag hur mycket som helt. Den är otroligt mjuk och skön att använda. Har inte testat något liknande förut. Den är inte ett dugg kladdig.
Ett stort plus är att den doftar otroligt gott!
Den kommer att finnas på min inköpslista framöver, det lovar jag!


Är du nyfiken på att testa att buzza? 
KLICKA HÄR FÖR ATT BLI EN BUZZADOR!

Om du vill veta mer innan du bestämmer dig kan du följa den här länken:
INFORMATION OM BUZZADOR

Följ de här länkarna, så framgår det att det är jag  som har bjudit in dig! :-)


-keep on walking-

Har ett bidrag till som jag gillar. Och så missar jag hela finalen ikväll... Hur kan man lägga en konsert med Helen Sjöholm samma dag som melodifestivalen?


-manboy-

Denna är också bra. Fredrik Kämpe igen.


-melodifestivalen 2010-

Alltså. På lördag är det final. Jag är inte hemma. Jag ska på konsert med Manhem, Helene Sjöholm, Martin ÖStergren och Jojje Wadenius. Det är inte fel. Men jag hade gärna tittat på finalen i melodifestivalen.

Iallafall. Jag gillade aldrig Fredrik Kämpes Hollow som Jöback sjunger. Men nu hittade jag en version som gjort att jag har ändrat mig. Det är en bra låt!-nya möjligheter-

Ett kort i lila till en person som går i pension.
Lila är inte riktigt den färg som jag använder ofta. Jag tar färgen till mig mer och mer. Men till detta beställningskortet hittade jag inga papper hemma som passade. Vilken tur jag hade att det var mässa samma helg som kortet skulle göras! Jag köpte några lila papper och här är resultatet!


Stämpel från hÄnglar och stÄnglar, motivet är färglagt med Promarkers. Bokstäverna är stansade med QK Katie skinni mini.

-mässan på TV-Direktlänk till TV4 och inslaget, klicka HÄR!

-mässa-

I helgen som var har det varit scrapmässa här i Karlstad, arrangerad av Svensk scrapbooking
Mässa och träff. Jag bokade mig ingen plats till träffen, kände att det kanske räckte med förra helgens båttur... Men nästa år ska jag vara med. Träffar är alltid kul!

Jag var iväg till mässan iallafall, tillsammans med H. Roligt att få inviga någon annan i min förtrollade värld...
Axel var också med, men han fann sin klasskompis vars mamma var med och jobbade under dagen, så honom såg jag inte till värst mycket under eftermiddagen.

Jag shoppade lite nödvändigt och icke nödvändigt.
Bla hittade jag nya stämplar hos både Papper och Så´nt och PRICKIFORM. Idag har jag bla gjort ett kort med en av PRICKIFORMs nya stämplar, jag föll som en fura när jag såg dessa vårblommor!Stämpel från PRICKIFORM, färglagd med Promarkers. Motivet utstansat med Spellbinders nestabilities label eight. Bokstäverna är thickers som jag köpte på mässan. Band och papper fann jag hemma i lådorna.

-på rätt kurs-

Tre kurser var det på kryssningen. Jag tycker att det är jätteroligt med dessa kurserna. Man behöver inte tänka, för någon annan har plockat ihop alla papper och alla dekorationer som behövs. Sedan finns en beskrivning som man kan gå efter, men man har ju samtidigt en konstnärlig frihet att göra som man vill.......


Första kursen skulle vi göra en LO i vintagestil, med ett svartvitt/sepiafoto.


Jag och mamma bytte blommor med varandra hej vilt. Önskar att jag hade ett sepiafoto istället för mitt svartvita.Andra kursen gick i Tim Holtzanda. Kladda med distresser och murriga färger. Stämpeln längst upp till höger är specialgjord för oss alla som var med på kryssningen... Kul!
Fotot togs under dagen och skrevs ut på plats, en jätterolig idé!!

Sista kursen var en altered uppgift. En korg och massor med blommor!! 

Klicka på de små bilderna för att förstora dem.


Här finns fler bloggar med bilder från kryssningen:
EssmoScrappar
Scrapperiet

ÅsaM

-make and take-

På kryssningen ingick det tre olika kurser, där material till allt ingick. Dessutom kunde man anmäla sig ytterligare två "make-and-takes", dvs en kortare kurs och även där ingick allt material.
Utöver dessa kurser fanns det en hel del tid att pyssla på egen hand.

Första kvällen gick jag på en "make-and-take" som arrangerades av Arkivet.


Vi fick göra en ros av bla ett kaffefilter. En kul idé.


Papperspåsen som vi gjorde av ett kuvert hittar jag inte just nu, den är förlagd någonstans.

Nästa kväll var det dags för ytterligare en make-and-take, nu arrangerad av Kortmakaren.


Vi fick göra en receptbok och fokus låg på hur man maskar stämpelmotiv, nya dynor och olika stämplar.

Jag har beställt några av dynorna (Hero chalk ink), blev nyfiken på dem!
Dessutom fick alla som deltog på denna make-and-take en hel platta med just dessa stämplarna från Kortmakaren.

-scrapkryssningen 2010-

Japp, igår kom jag hem efter en weekend på färjan mellan Göteborg-Kiel. Inte är det en normal kryssning, en sådan som alla andra åker på...
Nej, en kryssning som gick i scrapbookingens tecken, arrangerat av Arkivet. Vi har scrappat, ätit, shoppat, sovit och haft en riktigt inspirerande och rolig helg!

Tänkte visa lite bilder från själva kryssningen, det jag har skapat kommer en annan dag.När vi först kom till vårt konferensrum fick vi alla en goodiebag full med överraskningar från sponsorer och arrangörer.Här inne sitter jag och mamma och pysslar, vi är runt 40 personer i detta rummet. Totalt var vi runt 100 deltagare på själva scrapkryssnignen.


.
Framme i Kiel och jag och mamma ska ta oss en tur på stan för att shoppa liteI Kiel var det någon slags marknad eller festival av något slag. Jag fick inte direkt någon festivalkänsla i regnet.Jag och mamma tog oss en kopp kaffe på Starbucks också, det var inte den lilla koppen kaffe vi beställde till oss!Kursdags, vi fick material och handledning till tre olika kurser under helgen. Dessutom kunde man boka upp sig på två olika "Make and takes", dvs kortare kurser som var helt frivilliga. 


Mamma sitter på båten med en kopp kaffe i handen...Lägger jag ut en bild på mamma, så får jag väl lägga ut en på mig själv också. Hade bara detta kortet, de andra bilderna på mig finns i mammas kamera...På söndagen hade vi en kurs när båten låg stilla i Göteborg innan hela kryssningen avslutades för denna gången. Titta vilken issörja det låg i vattnet...Som sagt nu är det över och jag väntar på nästa års kryssning.
En gång = ingen gång.
Två gånger = vana.
Tre gånger = tradition.RSS 2.0