-grafitti-

Jag har haft äran att få bli publicerad med 3 av mina favoritalster på Svensk Scrapbookings framsida.

Klicka på bilden här nedanför så får du se vilka favoriter jag valde ut...Det var riktigt roligt att välja ut mina favoriter, det var inte helt lätt kan jag säga. Jag fastnade i mappen med mina kort, det är ju trots allt mest kort som jag gör.Fick en beställning på ett kort för någon vecka sedan. Kortet skulle vara i grafittistil...
Inte kan jag så mycket om grafitti... men Journal art, masker och spraymister vet jag vad det är...
Här kommer resultatet:

Nu ska jag återvända till mitt pysselbord och skapa lite alster för Stämpelkällan.

Välkommen tillbaka!


-var är våren-

För några veckor sedan, i slutet av mars, var jag iväg på pysselträff i Bengtsfors. Då var det vår. Men sedan hände något och vintern kom tillbaka med snö, regn och kyla... Var våren en dröm?

I Bengtsfors höll jag på med mina små kortlekskort till mitt minialbum "Me, myself and I".
Här är ytterligare två bidrag till albumet.

Båda korten är ganska vårinspirerade, det var inte svårt att skapa så, då lokalen hade enorma fönster ut mot sjön... det var riktigt vackert!


Detta första kortet gjorde jag till en snabb-utmaning, där temat var att man skulle skapa något i färgerna rosa och turkost.
Detta kortet var också till en utmaning, där man skulle använda ett visitkort till Victorias butik "Supernajs". Det jag sparade ocj använde var ortsnamnet... :-)De säger att våren kommer till helgen... vi får väl se!
/Veronika


Tags

För ett par veckor sedan skulle Axel på kalas, dubbelkalas. Jag hann inte göra några kort till de två födelsedagsbarnen, men en varsin tag gick snabbt och smidigt att göra på förmiddagen, innan kalaset.

Den första tagen gjorde jag med en av Stämpelkällans nya stämplar, "Nalle hänger på skylt". Perfekt att, som här, stämpla namnet på skylten.
Nästa tag är gjord med sprayink, distresser och en bit washitejp.
Adjöss vi ses en annan dag!
/Veronika


Glad Påsk!

100media_imag139 (MMS)

Glad Påsk!


-pysselstafetten-

Det pågår en Pysselstafett för fullt och idag är det min tur att ta över stafettpinnen efter Kinoko.

Jag tänkter visa hur man kan göra en enkel och jättesöt utomhusplantering nu till påsk eller kanske lite senare i vår.
Det jag har använt är ett par gamla gummistövlar. Gärna trasiga, med hål i, det gör absolut ingenting!

Jag började med att fylla stövlarna med lecakulor och någon större sten eller något annat tungt för stabilitetens skull. Inget kul om stövlarna välter så fort det blåser lite.
Sedan planterade jag så många blomsterlökar som får plats i stöveln.

Det blir lika sött med penseér eller kanske en tusensköna framåt våren.

Förra året hade jag flera par stövlar ståendes på altantrappen. Ibland var de påväg uppför och ibland stod de stilla... Kul attmöblera om dem lite då och då...


Nu vill jag passa på att önska er alla en riktigt glad påsk!

Pysselstafetten tar en liten paus över påskhelgen, men på tisdag får ni kika in till bloggen "Sött, nött och lagat" för att se vad som kommer att pysslas med där!

Hela bloggschemat för Pysselstafetten finns HÄR!

Hej svejs!
/VeronikaP


-DT-alster för Stämpelkällan-

Idag är det min dag på Stämpelkällans blogg.

Har gjort en tag i sprakande färger. För en vecka sedan på ett ungefär fick jag hem mina första dylusions sprayflaskor. Vilka underbara färger det är!

Jag började spraya och leka med färgerna på en tag. Använde lite olika masker/stenciler och hade också en Glimmer mist som jag sprayade med.

Till sist stämplade och embossade jag Stämpelkällans textstämpel "Ett stort grattis" i vitt, och när jag ändå hölll på så embossade jag även kanterna runt om vita. Ett gäng fjärilar fick bli pricken över i.Imorgon är det mintur att visa lite pyssel i Pysselstafetten, inte idag, som jag först trodde... :-) Klicka HÄR så får du se hela schemat med all påsk och vårinspiration!


Vi ses imorgon!
/Veronika

RSS 2.0