-semestern är här-

Nu har jag haft semester i nästan en vecka, härligt!! Men det rullar ändå på ett ett raskt tempo!
Midsommar är avklarad, den regnade bort som för många andra.
Isaks 7-årskalas för klasskompisarna är avklarad. 16 st. 6-7-åringar i två timmar gjorde att jag sov gott den kvällen!! De hade roligt och Isak var mer än nöjd. Nu väntar bara själva födelsedagen också.
Imorgon har jag tänkt mig stå och sälja kort när det är Landsbygdens dag i Långserud. Men jag måste försöka fylla på lagret lite ikväll. Jag kan inte komma med ett sinande kortförråd... :-)


Idag har jag gjort två beställningskort färdiga.

image285

image286

Nu ska jag sätta mig framför TV:n och producera lite kort. Jag återkommer med de som blir färdiga!
Trevlig kväll på er alla!

Dagens kommentar: "-Jag vill inte ha dillen. -Jo, men den är nyttig. -Det finns mycket järn i dill. -Men då kan jag ta leverpastej på min mat nästa gång."

Isak, mormor & jag diskuterar maten på midsommarafton. Vi åt en förrätt med dill som dekoration på toppen. Isak vet minsann vad man kan äta för att få järn i sig... :-)

-kalas igen-

Barnen har varit på kalas igen!!

image282

image283


Lovade att visa mina ATC som jag gjorde härom dagen! Jag visar kortet som jag skickade med istället. Jag gjorde mina ATC blå...

image284


Dagen kommentar: "Mamma och pappa... såg alla bilar ut så när ni var små?"

Vi körde förbi en veteranbil när vi skulle köpa oss årets första mjukglass på examensdagen och Isak började fundera på hur gamla vi egentligen är...

-tappade vantar-

Av en ren slump hittade jag till en kul blog på nätet, Tappade Vantar!
Jag sökte på Eniro efter postnumret till mitt jobb på Östra Infarten i Karlstad och då fick jag fram denna blogen!
Gå in och kika vettja!!

-låtom oss fröjdas i ungdomens dag"

Jag fick färdigt mina beställda studentkort och de är levererade! Det är en skön känsla att lämna ett stort projekt bakom sig och känna att man faktiskt är färdig! Fast nu är det nya projekt på gång!
Jäg borde i skrivandes stund hellre göra ett gäng ATC-kort till en swap som jag måste åka till Anna med senast imorgon. Varför gör jag alltid sådant i sista minuten? Jag återkommer när de är klara!

image278


image279

image280


image281

-du gamla du fria-

Idag har jag varit och firat Sveriges nationaldag tillsammans med många andra inne i Karlstad vid museet.
Men vi började lite smått här hemma med en frukostpicknick ner till badplatsen vid Vänern. Vi hade lovat barnen detta och hade det inte varit för dem, så hade nog både jag och Anders struntat i det. Men tur var det att vi cyklade iväg. Det var helt underbart att sitta vid vattnet och äta frukost! Vi hade drickyoghurt, bröd, mjukost, skinka, paprika, ägg, kaffe och lite bullar med oss. Mums vad gott och mysigt det var!!
När vi satt och åt fick jag se en bild framför mig som jag var tvungen att arrangera och fotografera dagen till ära! Här är delar från vår frukost...

image277
Ytterligare ett kort är färdigt ur min beställningshög. Jag har ett stort gäng som ligger och är halvfärdiga, men jag kom på att detta var lite mer bråttom att få färdigt. De andra kan jag pyssla med i helgen som kommer.

image276

Dagens kommentar: "Men mamma, varför ska du inte bada? Du har ju tagit på dig din bikini!!!"
Isak som inte kan förstå hur det hänger ihop... Han, Axel och Anders badar ju för fullt och det är ju skönt i vattnet.... enligt dem!


-sjung om studentens lyckliga dag-

Jag betar av listan sakta men säkert.
Här skulle jag göra ett studentkort till en tjej och kortet skulle gärna gå i rosa, gult och blått. Inte helt lätta färger att kombinera, men jag känner mig ändå ganska nöjd.

Studentflickans klänning är målad i rosa, det syns nästan inte här på den scannade bilden. Dessutom ser jag nu att jag glömde måla flickans hår... :-) Jag ska också ha lite diamond glace på de vita bokstäverna.
Varför bloggar jag ett kort som inte är färdigt, ha, ha!!

image275


Idag har jag börjat katalogisera mina stämplar, speciellt de EZ-monterade. Jag förvarar dem på laminerade ark i pärmar och där har jag dem sorterade efter tillverkare.

Det jag nu har börjat göra är att jag stämplar upp dem på vanliga kopieringspapper och sorterar in dessa i en egen pärm efter tema. Alla julstämplar oavsett tillverkare ihop, alla stämplar med kärlek och bröllopstema osv.

Det är ett hästjobb och jag vet inte om jag kommer att ro det i hamn. Men jag hoppas det, tänk vad smidigt att leta motiv när det är klart!!


-beställningskort-

Jag har fått några beställningskort gjorda, men än är inte listan slut. Nu är det snabba puckar som gäller med ett gäng studentkort.
Det är riktigt roligt att sitta och pyssla med dessa beställningskortkort. Jag funderar ofta under skapandets gång på vem som ska få kortet hur den personen är och ser ut, om den personen kommer att uppskatta kortet eller om det hamnar på hög någonstans. Kanske t.o.m. i pappersinsamlingen... :-)


image273


image274


Dagens kommentar: "När jag blir vuxen ska jag köpa så här stora kalsonger och när jag blir en robot ska jag köpa så häääär stora!!"
Axel planerar för framtiden!

RSS 2.0