-med turen på min sida-

Jag vann en utlottning hos InkyWings med ett beställningskort som jag gjorde inför helgen som var.  Vad roligt, jag blev riktigt glad!
Nu ska jag kika in i webbutiken och se vad jag är sugen på, 100 kr rikare blev jag!!

Grattis säger jag till syster yster som vann en av utmaningarna i samma tävling... Vi kanske ska shoppa tillsammans... :-)

Jag deltog i en utmaning där man skulle göra ett kort med temat "Något som värmer", ett litet ljus värmer ju liiite iallafall.

image417Sedan har jag ett annat kort som levererades på lördagen, hoppas att det blev uppskattat!
image418-KRAV-


image416


Jag satte mig alldeles nyss för att sortera posten och fick fram tidningen "MerSmak nr.1 -08" som Coop ger ut. Där hittade jag en artikel om KRAV-märkning av råvaror och hur vi människor påverkas av detta.
Vi köper allt som går att får tag på som är KRAV-märkt och det känns så rätt. Och på förskolan där jag jobbar har vi också allt som går att få tag på KRAV-märkt. Det är jag stolt över, det känns så bra!!


Klicka HÄR så kommer du direkt till MerSmak och bläddra dig till sidan 24 så hittar du artikeln.
Du hittar mer om KRAV på deras hemsida.


Jag citerar ur tidningen:
"Att ekomaten inte bara skulle vara bra för miljön utan även den egna hälsan, har länge ansetts som gröna-vågen-nonsen. Men nu pekar allt fler forskningsrapporter på att ekologisk mat också är nyttigare."

"Ett flertal olika studier har visat att barn som äter mycket ekologisk mat minskar risken för att utveckla olika typer av allergier."

"Flera ekologiskt odlade växter innehåller också mer antioxidanter."

"En annan fördel med ekomaten är att den innehåller små eller inga rester av kemiska bekämningsmedel."-fler nallar och fler rum-

Nu hamras det för fullt på ovanvåningen här hemma.
Isaks rum börjar ta form, vi bygger en ny vägg i ett befintligt rum som ska bli två. Vi har beslutat om var dörren till det nya rummet ska sitta, usch vad sådant är jobbigt. Tänk om det blir fel, det går ju inte att bara ändra sådär efteråt. En säng eller ett skrivbord flyttar man hur enkelt som helst om man inte blir nöjd!! Men en dörr, den sitter där den sitter när skruvar och spik är satta!
På tisdag kommer rörmokaren som ska sätta in elementet och sedan är det bara att köra på för fullt! Ja, en elektriker behöver vi ju också..... Varför är vi själva pedagoger? Det kan man ju inte utnyttja här hemma i vardagen liksom.... Inte mer än att vi får perfekta barn, men det hade allt varit bra om en av oss var elektriker och en rörmokare eller någpt sådant... :-)

Här kommer ytterligare tre av mina målade nallar. Jag har ett motiv kvar. Kortet är nästan färdigt, bloggas snart!

image412

image413

image414

OBS! I den översta texten om vårt bygge finns ett skämt, några ord som man inte ska ta på allvar.... :-)

Jag ser nu att jag har missat att färglägga hjärtan och tassar på den sista nallen. Det där är så typiskt för mig, jag glömmer så lätt de där sista detaljerna innan jag börjar på ett nytt projekt!! Jag lovar att fixa det innan kortet säljs eller skickas till någon...

Gårdagens kommentar:
"Pappa, du är Axels pappa!!" Axels kärleksförklaring till Anders på morgonen strax innan frukost när pappa står högt i kurs.
"Men jag då, vems mamma är jag?" Jag försöker också få lite ömhetsbevis....
"Du är Isaks mamma!!" säger den lilla spjuvern med trots i blicken!!

-hoppa, hoppa-

Igår var det första träffen för denna terminen med Värmlands Scrap och Stämpelsällskap. Det är så roligt att träffas och pyssla tillsammans, man får verkligen en kick av att gå dit!
Jag skulle försöka föklara hur jag har gjort med jumprings. Jag tänkte att jag kan passa på att visa här med en bild hur jag har gjort på en sida som finns i min almanacka. Jumpringen här är alltså triangeln, det finns i flera olika former också.

image409


Glöm inte bort resan till Nordiska Stämpel och Scrapmässan. Kika här!!

-you made my day-

Jag blev så glad över att få en hälsning och en award från Elisa. Tack så hemskt mycket!!

image408

Det är nu meningen att jag ska vidarebefordra denna till tio andra som inspirerar mig med sitt skapande - eller förstås andra bloggar som jag gillar att gå in och kika på ofta!
Så här skriver man om awarden:

"Give the award to 10 people whose blogs bring you happiness and inspiration and make you feel happy about blogland. Let them know by posting a comment on their blog so they can pass it on. Beware you may get the award several times."

Jag har mina nomneringar här, har du redan blivit nomnerad av någon annan har jag faktiskt inte tagit med dig här även om du inspirerar mig mycket! Mina nomneringar är:

Theresia
Agneta
Stina Maräng
Thezzans pyssel
Krumelurans lilla krypin
Cathrin
MalinZ
Tesas Scrap och Annat
Marja
Tesa pysslar
LadyDi


Jag passar på att lägga in er, som inte redan finns, i min länklista här i bloggen. Hoppas att det är OK!

-nu är glada julen slut-

Tjohopp, så är julen över för denna gången! Vi slängde ut julgranen idag och det var inte en dag för tidigt! Oj, vad den barrade!! Nu ska det bli lite skönt att få ta in våren i huset.

Jag har gjort flera av nallekorten halvfärdiga, typist mig känns det som att inte göra  ett kort färdigt innan jag påbörjar ett nytt. Men ett av dem har blivit färdigt och det blev ett kram-kort.

image407

Stämpeln kommer från Magnolia.

Dagens kommentar:
"Funderar du på något särskilt?" Jag frågar Isak som ligger i sängen och har svårt att somna.
"Ja, jag funderar på varför hjärtat punpar fortare hos barn än hos vuxna." svarar Isak.
Här känner jag mig helt okunnig men vill ändå ge honom ett klokt svar: "Jag vet faktiskt inte just nu, men du får höra med pappa imorgon."
"Mmm, om jag inte löser problemet själv först!"

-tjuvkik-

Jag har inga nya kort färdiga, men jag har några på gång. Motiven ligger på skrivbordet färdigmålade och utskurna. Det är bara att välja papper och dekorationer och sedan montera korten.... Imorgon är det fredag och sedan helg, då ska jag pyssla!!

image405Glöm inte bort resan ner till Göteborg den 29 mars!! Nordiska Stämpel och Scrapmässan där!!
Resan kommer att kosta 350 kr och i priset ingår resa t&r och inträde på mässan.
HÄR finns en informationssida som kommer att uppdateras efter hand, har du frågor så tveka inte utan kontakta mig!


På onsdag är det äntligen terminsstart för Värmlands Scrap- och Stämpelsällskap! Det ska bli så roligt!! Kom med du också om du finns i närheten!!


-favoriter från 2007-

Jag följer trenden att visa mina 10 favoriter från året som gått, håll tillgodo.


image400

image396

image399

image389

image392

image395

image394

image390

image391

image397

RSS 2.0