-kalas-

Isak fyllde 8 år för ett tag sedan. Jag och Theresia, som var här på besök med Märta då, passade på att baka Dumlekakor och bullar.Dumlekakorna var populära och mycket goda!!
Dessa bullar smakade inte fy skam, de heller!!
Recepten finns HÄR, i min och Theresias receptblogg. Vi lägger sakta men säkert upp våra favoritrecept där.
Välkommen dit, lämna gärna en kommentar, speciellt om du hittar ett recept som du provar!

-sommarhälsningar-

Japp, nu har det gått ett par veckor in på sommaren. Vi var på Legoland förra veckan och idag har vi tillbringat några timmar på stranden. Det blåste ordentligt på sjön och uppe i trädtopparna, så än är det ingen som helst risk att jag doppar mig!!

Jag har hunnit med några kort också. Har ändrat stil lite känner jag när jag tittar på mina senaste kort. Lite lättare och somrigare kort.-skylt-

Jag hittade en sida där man kan beställa personliga skyltar.
Jag har beställt en "Välkommen"-skylt helt GRATIS!! Bloggar du, så beställ din egen skylt gratis du också!!

-jag kunde-

Jag kunde göra ett sådant där rullkort och det var riktigt roligt att testa!! Jag gjorde två likadana till de två jubilarerna på festen förra veckan!! Den runda cirkeln med 40 på, den snurrar runt i spåret i blomman.
Värmlands Scrap- och Stämpelsällskap har startat ett forum där alla är välkomna att bli medlemmar.
http://vsss.forum24.se/Dagens kommentar: "Mamma, du kan gå ut i hallen och titta på bävrarna!" Axel är påhittig och försöker hitta på saker för mig att göra när jag väntar på att han ska bli färdig på toaletten hemma hos familjen P. De har dock inga bävrar i buren i hallen, utan det är två marsvin... :-)
Marsvin eller bäver, ska det var så noga? :-)


RSS 2.0