-träffat jämlikar-

Idag har jag och mina DT-kollegor haft en träff i Annas butik. Vi har pysslat och haft jätteroligt!
DT är jag, Agneta, Helen och så Helena.
Vi har skapat och haft jätteroligt! Det är en speciell upplevelse att få vara med och se hur butiken växer för varje dag. Invigning är den 26 augusti, då blir det kalas ordentligt!!
Vilken känsla det är att få träffa och umgås med människor som har samma intresse!
Idag gjorde jag färdigt en LO om mig själv.

49048-75

Den är inte snett i pappret, jag har fotat LO´n och det blev så i fotot.
Jag gjorde också ett kort, ett liknande som jag gjort innan. Men jag gillar de färgerna tillsammans, de blir en sådan kontrast! Tyärr har fotograferingen blekt färgerna lite, i verkligeheten är det en riktigt klatchig rosa grund som jag har använt!

49048-76

-varmt, varmare, varmast-

Det är sommar! Det är verkligen sommar!!!!
Och jag har badat varje dag de senaste veckorna! Det är måååånga år sedan det inträffade! Jag har tom blivit fråntagen min titel som badkruka. Isak konstaterade häromdagen att vi inte längre har någon badkruka i familjen... :-)
T.o.m. mormor badade när hon var hos oss förra helgen... enligt Isak skulle hon nu öva att bada varje dag, gjorde hon det skulle hon nog snart kunna doppa huvudet också!! 

Isak hade simskoleavslutning idag. En stolt elev tog emot diplom, en festis & en bulle. Under dessa veckorna har han tagit tre olika märken som han mer än gärna visar upp för alla som visar minsta intresse. Doppingen, Sköldpaddan & Baddaren blå.

Jag har gjort ett kort till. Jag skulle göra om kortet i förra inlägget...
Här är resultatet:

49048-74-bröllopskort-

Jag gjorde igår ett bröllopskort...
Men försent kom jag på att jag valt helt fel färg till de utstansade bokstäverna!! Ska göra ett liknande kort med bättre färger... tänkte ändå visa originalet för er här först!!

49048-73

Det står Lyckönskningar tvärs över det guldembossade...

-borta bra - men hemma bästa-

Nu har jag varit hemma några dagar...
Turen började hos mina föräldrar och ett besök i Borås Djurpark. Sedan for vi ner till Vimmerby och Astrid Lindgrens Värld. Det är ett ställe som jag tycker om!! Underbar omgivning, musik och teater dagarna i ända, lek åt barnen!! Dit kommer jag att åka igen, det lovar jag!!
Efter två dagar där, så for vi mer till Skåne via Blekinge. Skåne är ett underbart vackert landskap! Väldigt olikt vårt kuperade och skogslandskap Värmland. Havet lockar mig, åh vad det luktade gott och jag njöt av att ligga i sanden och höra havets bris. Men badandet, det ficxk maken och barnen ansvara för.
Axel fann sig också hemma där. dagen efter frågade han om vi inte kunde åka tillbaka och bada där det var långt vatten och ingen brygga... :-) Där var det ju roligt att springa och leka i vågorna!!

Det är allt roligt att resa bort och njuta av nya miljöer och ny mat. Men åh, vad det är skönt att komma hem igen!

Nu har vi landat, och jag har suttit och fixat med en lite presentationsficka till Annas Scrapbooking.

49048-72

Själva tagen har jag inte skrivit ännu. Jag tänkte skriva texten där för hand, men jag vågar inte börja.... Tänk att det ska vara så svårt! Det handlar ju verkligen inte om liv eller död, blir det fel så gör om det bara!!

-jag gjorde det-

Som den sanna badkrukan jag är... så väntar jag länge och väl innan jag intar badposition i en sjö!

Men idag kunde jag inte motstå längre!!
Eller... visst hade jag kunnat motstå om inte barnen frågade gång på gång varför jag hade baddräkt på mig om jag ändå inte tänkte bada......
Jag införskaffade mig en termometer för någon vecka sedan. Allt för att få bevis på att det är för kallt i vattnet! Idag visade den på 25 grader.... Mer än vad vi har inomhus vintertid.... ooops!!
Så jag badade! Och det var faktiskt riktigt härligt!!Jag gjorde ett kort sent igårkväll. Ett kort med en blomma som jag köpte på Papperskraft....

49048-71Ha det så bra i värmen! hoppas att den håller i sig tills jag kommer hem igen om en dryg vecka. Nu tar jag min familj med mig och far mot kända och okända mål!!
-kalas och åter kalas-

Grattis på 6-årsdagen Isak!!!

49048-69

Vilken underlig känsla!! För 6 år sedan var min klipska, underbara, kloka ögonsten Isak alldeles nyfödd. Han som blir längre och längre för var dag, har varit en liten och hjälplös varelse... Konstigt!!
Han skulle absolut inte ha på sig några finkläder idag! Fotbollskläderna var nog det bästa han kunde ha på sig! Varför bråka om det i vämen?Här kommer en redogörelse för min härliga dag i lördags!!
Kl. 7:30 styrde vi kosan mot Dalarna! Vi hade en resa på 25 mil framför oss. Men med gott sällskap går det smidigt och runt 11:30 var vi framme i Leksand och Papperskraft!!

Vilken dag vi fick sedan!! Jag träffade på ganska många kända ansikten och ännu fler helt okänt folk. Jag köpte stämplar, stämplar och åter stämplar... Lite papper, lite bokstäver och så några nya Stickles!
Plånboken var ganska tom när vi åkte hem igen. Jag hade frossat bland hÄnglar & stÄnglars nya motiv, InkyWings nya, Magnolias nya och så några från Pysselmyran! Tur att jag kom ihåg att köpa med mig EZ-mount också. Det hade varit ett öde att glömma det!!
Det värsta är att jag inte hunnit montera mina stämplar, jag har nätt och jämnt hunnit titta lite på dem!!

Jag gick på en visning av Alko Inks. Detta verkar hur spännande och kul som helst. Jag som inte skulle börja med något nytt blev väldigt sugen. Men nej, jag ska inte!!!!!!!

Min bild av Leksand är spännande... Vi gick ut på stan för att äta lite lunch och då fick vi uppleva en föreställning på första parkett. Det var nämligen någon slags raggarträff av det större slaget där samtidigt! Stan var överfull med raggarbilar och amerikanare i alla jordens färger. I bilarna satt oftast lite äldre gubbar i minimal klädsel och solbränn av det rödare slaget... :-)
Denna föreställning av Leksand kommer jag aldrig att glömma, ha, ha!!

Resan hem gick över förväntan. Kl.19:30 var jag åter hemma! Trött och lycklig... :-)


RSS 2.0