-mina små snickare-

Idag när jag kom hem med mina två pojkar valde de att fortsätta jobba utomhus. De ska bygga ett hus!
Kan inte låta bli att visa bilder, kolla in de koncentrerade minerna!

Dessutom har jag nu blivit av med min pysselhammare!! Den tog barnen tillbaka, iofs var det jag som lånade den i första hand... Men vad ska jag använda nu?

49048-85


49048-84

-tillbaka i verkligheten-

Oj, oj, oj... jag har haft abstinens!! Tänk att man kan bli så beroende av internet!!
Jag som inte ens har tillgång till internet på jobbet!!
Åskan slog ut vårt modem och nätverkskort förra veckan och det tog lite tid att få allt fixat! Men nu är jag tillbaka igen!

Tänk att man ändå kan bli så beroende! Jag kollar alltid vädret på morgonen innan jag åker till jobbet.... jag läser kvällstidningarna på nätet...

Så hörde jag ryktas om att det kommer en svensk scraptidning! Jag kunde inte kolla!!!!!
Min syster berättade att hon fixat en blog... och jag kunde inte kolla!!!

Men vad mycket tid jag har haft till att städa, diska och laga mat. Ganska trevligt faktiskt! Jag ska försöka begränsa min tid här...

49048-83

I torsdags var det äntligen dags för den allra, allra första skoldagen för min lille Isak. Han är inte så liten längre!!
Han är sååå nöjd och trivs som fisken i vattnet! Ändå kommer han helt ensam till en grupp där de flesta känner varandra! Men de andra barnen verklar jättefina och personalen verkar jättebra!

Idag hittade barnen en ganska stor larv ute på grusvägen. De var lite oroliga att det skulle komma en bil och köra över den. Vi stod och tittade länge hur den mumsade i sig ett helt björklöv och när det var renskrapat så knallade den iväg in i skogskanten. Alla nöjda och glada...

49048-81-en ny vän-

Idag har jag varit hos Annas Scrapbooking och hämtat hem min nya vän! Min nya svarta QK...

49048-80

-förundrad-

Vi har en granne som dammsög plattgången mellan garageinfaretn och trappan in i huset....
Varför funderade jag när vi cyklade förbi. Jag trampade på för att inte göra bort mig med att stirra som en fågelholk...
"Mamma, varför dammsuger ha vägen...?"


En bröllopsLO som jag gjort....
Fick en utmaning med papprena, jag upplevde det som lite svårt att använda så bleka papper... Men jag blev färdig iallafall.

49048-79

Jag länkar till en ny blog: SWE scrapbook. En blog som kommer att bli en succe. Den drivs av två engagerade och duktiga människor. De har fångat ett otroligt starkt inspirationsteam till sig! Jag ser fram emot fortsättnignen!


-potatistvättaren-

Vi har varit hemma hos mina föräldrar i Tranemo.

Igår, några timmar innan vi åkte hem, hjälpte Axel mormor att plocka färsk potatis ur landet. Åh, det var ju så spännande och otroligt roligt. När de var färdigta kom han stolt och visade mig skålen med potatis och berättade att vi skulle äta den.

Ja, svarade jag, men du måste nog tvätta den först, varpå han började gå mot mormor & morfars vattentunna. Nej, där kan du inte tvätta den, sa jag, du måste gå in och tvätta potatisen.
Han gick med bestämda steg in och försvann. Mormor gick efter och strax kom hon tillbaka och bad mig komma och titta på vad Axel höll på med.

Lille gubben hade tagit fram pallen i badrummet och stod vid handfatet och tvättade potatisen.
Det var ju ganska gulligt, så vi lät honom hålla på.49048-78


Efter ytterligare en stund kom min mamma till mig, full i skratt. Hon bad mig gå och titta på Axel igen...

Han tvättade forfarande potatis!
Pumpa en klick tvål och tvätta under kranen......................
Många potatisar var det och mycket lödder blev det...

Men de smakade gott tillslut!-atc-

Jag var med i ett ATC-mingel på Stämpelsnack.se.
Ett mingel går till som så att man gör, som i detta mingel, ett ATC till personen som står före en på anmälningslistan och ett till den som står efter.
Denna gången var temat sommar och detta bidraget har jag skickat till Gunvor & ett liknande har Louise fått.
Stämpeln kommer från Kortmakaren. Jag har målat jorgubbarna med twinklar och en av dem har jag lackat med Dimensional Magic, för att få lite liv i kortet.

49048-77

Men vad är ett ATC?

Förkortningen står för Artistic Trading Card. Det viktigaste är storleken, 8,9 x 6,4 cm, samma som hockeybilder, Pokemonkort, gamla filmisar mm. Man stämplar, scrappar och dekorerar dessa små kort precis hur man vill. Det finns tom de som syr ATC. Sedan byter man ATC med andra hängivna ATC-kreatörer. Man kan hitta mingel att anmäla sig på, eller swappar lite här och var.


RSS 2.0