-skaffa biljetter nu-

Ikväll har jag och Anders varit på premiären av Queenkonserten "A night at the opera" på Scalateatern här i Karlstad.
En produktion signerad Erik Rynefors, och då kan det inte bli annat än bäst!!

Klicka på länken HÄR och titta på avsnittet den 25/10 av Landet Runt. 35 minuter och 45 sekunder in i programmet finns ett reportage om "A Night a the opera".Jag säger som så här. Gillar man Queen, rock, Johan Boding mm mm så finns det ingen som helst anledning att inte skaffa sig en biljett till någon av de kommande konserterna!!

Det var så bra ikväll. Musiken av högsta kvalitet, Johan Boding är en excellent solist! Gå in på hans sida och lyssna på lite smakprov från Rhapsody in rock, det var inte sämre ikväll!

Missa inte detta för allt i världen!!! Boka biljetten så fort du kan!!
Jag kan följa med igen!! :-)

-oj-

Tack för alla gratulationer i förra inlägget. Såhär i efterhand känner jag mig som en tiggare, och det var väl kanske inte meningen. Men jag är jätteglad över varenda kommentar, de värmer!!

Titta HÄR, min nyckelring är med på auktion denna helgen.
Alla pengar går direkt till Rosa Bandet-insamlingen. Dessutom har jag lovat att lotta ut ytterligare en nyckelring bland alla som budar och själv skänka lika mycket som slutbudet blir. Anders skrattade smått åt detta och frågade vad jag gör om budet blir 10 000 kr. Ja, vi får väl se... :-)Igår var vi till Lindbäck och där gick vi ut i skogen framåt eftermiddagen för att grilla korv och marshmallows. Det sistnämnda var kanske inte riktigt så gott som det lät. Men det var en upplevelse att testa och att få göra det mitt i mörka skogen på kvällskvisten när det enda ljuset vi fick kom från brasan.
Vi stannade kvar i Långserud över helgen och idag gick vi tillbaka till samma ställe och fortsatte ännu högre upp på berget för att förmiddagsfika. Utsikten var vidunderlig och jag har träningsvärk i mina ben.

-hurra för mig-

Idag fyller jag år.
Igår kom jag hem sent från ett möte och barnen låg redan i sina sängar när jag kom hem. Jag smög upp för att säga godnatt och Axel var uppe i varv hela han.
"Mamma, det pirrar i hela kroppen!" ropade han samtidigt som han hoppade i sängen.

Tänk att det kan vara så roligt med födelsedagar. Och då är det inte ens sin egen som ger honom pirret!
Jag känner mig jätteglad över det. Jag har alltid vägrat att ge någon annan är födelsedagsbarnet presenter på födelsedagen. Man ska lära sig att det som fyller år är den som ska uppvaktas och det är den som ska stå i centrum. Hur oskyldigt det är än må vara att ge lillebror en present när storebror fyller år eller vice versa, så är det emot vad jag tror på. Och jag känner att det är helt rätt när jag får barnen att vara så uppfyllda av glädje över att jag fyller år. De får ha massa hemlisar ihop och de frå komma och sjunga för mig.
Detta var den bästa födelsedagspresenten till mig!

Jag fick ett handgjort kort från Isak och Axel. Tyvärr är min dator hos doktorn igen, en envis bacill som inte ger sig tror jag minsann! Därför kan jag inte scanna in kortet för att visa, men det är gjort med kärlek och material från mitt scrapbord!! Undrar om det finns något glitterlim kvar i mina flaskor.... *skrattar*

En termos stod högt på önskelistan, eftersom den jag har får allt kaffe att smaka diskmedel eller något sådant. Och ni ska veta hur hemskt det är att vara ute i skogen och inte få hälla upp kaffe i koppen! Det är en pina!! Men nu du Mulle kommer jag att ha rykande hett kaffe i min kaffemugg på onsdag!!

I helgen var vi hemma hos mamma och pappa i Tranemo. Då fick jag en present (som jag själv får beställa) från dem. Äntligen ska jag bli med scrapväska. Crop in style XXL. Jag ska beställa den hos Pappersarken, hoppas att den kommer snabbt.... *nyfiken*

Väskan kommer väl till pass när jag och syster yster ska på Scrapkryssningen i vinter. Vi norpade snabbt till oss en varsin plats! Tjoho, vad roligt det ska bli!!


Nähäpp, nu ska jag klä på mig lite ordenliga kläder och ge mig ut i trädgården en liten stund. Solen skiner och det är fantastiskt fint utomhus!!

-så fungerar det... tror jag-

Det verkar kanske krångligt till att börja med, men jag tror att jag har fattat det hela.


Såhär står det om reglerna i forumet:

REGLER:

I vår nya tävling tävlar du mot dig själv, och bara mot dig själv.
På ett roligt och utmanande sätt kommer du få en massa gjort.
Inga prestationskrav, du slipper känna att "andra kan bättre, jag får inga röster", och har ändå chans på fina priser.

Det finns inget krav på att stämplarna du använder kommer från Motivet.com.

Alla får varsitt slumpat bräde, liknande ett monopolbräde. Varje onsdag slås tärningen slumpvis och man knatar framåt det antal steg tärningen visar.
Man tar sedan den tid man vill på sig, men för att få sin tärning slagen nästa onsdag måste man ha laddat upp sitt alster senast tisdag 23.59 svensk tid, annars står man över till veckan därpå.

Bilder kan du ladda upp i din blogg eller på t.ex.
http://tinypic.com/ och länka in dem i din tråd, där även andra kan hylla dina alster.
Bilderna bör vara 600x600 pixlar.

Scrappare som kortmakare är välkomna.

Vinner gör den som först utforskat hela sitt bräde. Hur lång tid detta tar är det ingen som vet, eftersom chanskorten kan hjälpa till att snabba på processen. Om ingen orkar hela vägen ut så är det siste man som står som vinner.Min egen tråd och mitt Scrapopolbräde finns HÄR!
Denna veckan står jag på Scrapmaran och jag ska alltså skapa något med cirklar.


-scrapopol

Jag har anmält mig scrapopolScrappa.com.Spännande, spännande.
Som ni ser står min plutt på Scrapmaran denna veckan. Det betyder att jag ska skapa ett kort eller en LO med cirklar. Jag ber att få återkomma!!

-spring awakening-

För några veckor sedan var jag och tittade på Spring Awakening som spelas här i Karlstad. Den var bra, medryckande musik och duktida skådespelare.


-no more words-


Sveriges första Scrapkryssning i månadsskiftet februari-mars!


-äntligen hemma-

Badanka visade i sin blogg magin som spelade utanför hennes fönster. Samtidigt uppmanade hon att man skulle titta upp och fånga himlen...
Jag gjorde det idag. Inte var det någon magi som utspelades här hemma. Grått så långt ögat kunde nå!!
På trappan står en gammal rostig järngryta med lite blomster i. Den lilla blå fågeln hamnar alltid i någon kruka, men på somrarna gömmer den sig alltid under all växtlighet och den glöms bort. Nu är den återfunnen som vanligt på hösten och den har fått ett nytt bo i höstplanteringen.
Vi har haft en fondvägg i TV-rummet som jag aldrig har tyckt om. Det har varit rutor i skimrande färger som har speglat sig i olika ljus. Själva tapeten var inte ful, men den passade inte hemma hos mig! Så i fredags åkte jag och Anders till Torgnys Trä och köpte brädor för att skruva upp en alldeles ny fondvägg.
Idag målas det och jag väntar ivrigt på att det ska bli färdigt.

Jag kan säga som så att jag är mer än nöjd redan, nu är jag hemma!!


-skam den som ger sig-"Just nu pågår rosa bandet insamling på forumet pyssel.net. Stöd den. Rätt vad det är har du cancer i din närhet. Någon anhörig som blir sjuk och du kan inte göra ett enda skit. Du står helt maktlös vid sidan om och lider i tysthet med den sjuke. Det enda du kan hjälpa till med är att sponsra med en slant, så att forskarna förhoppningsvis hittar ett sätt att ta ihjäl canerceller snabbt och skonlöst. Då kanske din anhörige, vän eller kollega kan få leva vidare. Jag tycker inte det spelar någon roll om vi pratar om bröstcancer, lungcancer eller hudcancer. Alla celler som sprider denna sjukdom i en kropp är av ondo. Alltså bör vi på något sätt hjälpa till att försöka hejda eländet."

Detta är inte mina egna ord, jag har kapat dem härifrån!

-på det sjätte smäller det-


Några fler kort har jag gjort.

-mer rosa-

Det finns fler ställen som uppmärksammar kampen mot bröstcancer.Hos Papper och Så´nt kan pysslaren köpa utstansade Rosa Band.
Mazzarin har en tävling som går i Rosa Bandets anda.

RSS 2.0