-vill inte riktigt-

Men jag tänker inte vara kvar här. Det fungerar inte att blogga här längre! Idag bloggar jag i min andra blogg: www.veronikasverkstad.blogspot.com Välkommen dit! /Veronika

-tänk alla famnar jag lämnat-

.... det är en vacker text. Mycket passande till detta bröllopskort som jag gjorde för ett tag sedan.
 
 
 
Idag har det varit en riktigt kylig dag trots att solen strålat från en klarblå himmel. Barnen har fortfarande shorts på sig, få nog försöka ändra på detta, då jag sitter här hemma och fryser under en filt.
 
Barnen klä på er ordentligt, mamma fryser!
 
/Veronika
 
 
 
 

-ny blogg-

Igår tröttnade jag på den här bloggen.
Den som är uppmärksam ser att i varje inlägg bakåt i tiden så är mängder av rader understrukna, mina radbrytningar hamnar lite huller om buller... det ser hemskt ut!
 
Jag har under ett tag haft en annan blogg på gång och nu igår bestämde jag mig för att faktiskt dubbelblogga ett tag. Kanske flyttar jag över till den andra bloggen för gott, eller så stannar jag kvar.
Här finns ju alla gamla inlågg och kommentarer och det är inte enkelt att överge detta.
Men inläggen kan jag ta med mig...
 
Iallafall, om du är nyfiken, så kan du notera denna adressen och kika vad som händer där:
 
Veronikas Verkstad
 
http://veronikasverkstad.blogspot.se/
 
 
Kram från Veronika

-long time no seen-

Nu är det väldigt länge sedan jag bloggade här. Jag sköter mitt DT-uppdrag åt Stämpelkällan och bloggar där med jämna mellanrum. Men min egen blogg hamnar i skymundan.
 
Jag ska visa lite av det som jag har pysslat med under sommaren, men jag tar det pö om pö. Börjar med en tavla som jag gjort.
 
Jag har gjort provdockan med hjälp av modelling paste och resterna av en utstansad docka som mask. Det tog ett tag innan den torkade, men det är roligt att jobba med olika medium.
 
Inte vet jag riktigt varför jag valde att göra en rosa tavla. Vart ska jag ha den? Jag är ingen ballerina, jag har ingen rosa tyllkjol... det är inte jag. Samtidigt som jag älskar rosa... :-)
Hmmm.... får fundera ett litet tag till.
 
På återseende inom kort!
/Veronika

RSS 2.0