-garagefynd-

100media_imag047 (MMS)

Hemma hos pappa finns det resurser! Inspirerad av steampunkens intåg i scrapvärlden botaniserar jag i min pappas garage. Här finns resurser! Nu väntar jag på att komma hem och skapa med sakerna! Mutter, mutter på er eventuella läsare!


-skärtorsdag-

Idag hade jag påskägg med mig till jobbet för att bjuda mina trevliga kollegor. Ville att de skulle packas på ett fint sätt och igårkväll gjorde jag iordning denna äggkartongen. Fyllde kartongen med lite roligare chokladägg som passade bra till kaffet.Den ovala ramen har jag fått från kreativa Tesa och den är gjuten i gips och är fantastiskt fin!
Skärtorsdag är det idag, grillen är tänd för första gången i år och nu doftar det gott utifrån altanen.
Ha en alldeles underbar påskhelg, njut av solen i måtta och kör försiktigt om ni ska ut på vägarna!

Vi ses på Blåkulla!


-påsken närmar sig-

Oj, vilken skaparverkstad vi har haft här hemma, jag och Axel. Axel, och jag också för den delen, har varit magsjuk och får inte komma tillbaka till skolan förrän imorgon enligt konstens alla regler. Bra regler!
Jag började med att klä ett gammalt påskägg med rivet tidningspapper och limma fast det med decoupagelim.
Då började Axel skapa ett hus åt en mask som han hittade i leksakslådan igår. Han har gjort Xbox-spel, kontroller, en plattTV, nintend mm mm åt masken. Lådan fick fint golv mha paketpapper... Planen är att tapetsera också.
Oj, vad nära jag varit flera gånger att säga att det där håller inte och så kan man itne göra. Men jag har hållt min tunga i styr och han har skapat av hjärtans lust!

Jag har fått lov att visa när det är färdigt.

Däremot blev mitt ägg färdigt. Jag ville ha lite inslag av vintage, men ville ha ett vårigt ägg också. Sitter nu och funderar på om jag kanske skulle sätta dit några gröna blad, så att det finns något starkare blickfång. Hmmm, kanske det kanske?

Hjärtat har min vän Therese gjutit i gips. Så otroligt fint gjord!På återseende!

-överraskning-

På tisdagar åker jag, så ofta jag kan, för att träffa ett gäng härliga mariapysslare här i byn. Det är ett så trevligt sällskap där och stämningen är varm och go. Tyvärr krockar det ofta med barnens aktiviteter och gubbens körsång. Så det är ett helt projekt att pussla ihop det hela för att kunna komma iväg.
Förra tisdagen fick jag ett sms från vännen min med frågan om jag skulle komma med. Efter många turer hit och dit lyckades jag komma iväg för att tanka på kreativitetsbanken. Så nyttigt och viktigt!

När jag kom dit fick jag en present av bästaste Tesa och jag blev så glad! Handgjort ut i fingerspetsarna - me like!

En påse som hon gjort av ett kuvert och i påsen fanns ett gäng gipsdekorationer som hon gjutit på egen hand. De är så fina och jag har så svårt att använda mina finaste saker.

Men idag har jag planer! Jag återkommer med resultatet senare....

Tjingeling!

RSS 2.0