-gör ett eget hjärta-

Här kommer äntligen min utlovade beskrivning på mina hjärtan. Jag gör beskrivningen mest i bilder och endast lite text, hoppas att ni kan klura ut hur jag menar ändå... :-)
Fråga på om något är oklart!

image312

image313

Jag använder mig av ståltråd och klipper av kanske 40-50 cm långa bitar hela tiden. Det är ganska trassligt att jobba med för för långa bitar i taget.


image314

image315

Det går jättebra att rätta till hjärtat efter hand, i början är det knappt så att det liknar ett hjärta öht.


image316

image317

image318

image319

image321

image322

Jag snurrar flera varv runt hjärtat och fyller på med pärlor varv efter varv för att få dem jämnt fördelade.


image323

image324


Självklart kan jag göra hjärtan på beställning, det skulle glädja mig! Maila mig med önskemål om färg, prisuppgift osv.
veronika.peterson(snabela)gmail.com

Kommentarer
Postat av: Elin

Kul att få se hur du gör dina hjärtan, Nu kanske jag kan göra ett själv. Hur tjock är stårtråden du använder dig utav???

2007-08-14 @ 07:37:09
URL: http://www.blueeye.blogg.se
Postat av: Maria

Så jättefint. När man ser hur man ska göra är det ju inte sååååå svårt. Tack för beskrivningen.

2007-08-14 @ 23:04:50
URL: http://kramaria.blogg.se
Postat av: tuula

Jättefin beskrivning. Tack!

2007-08-15 @ 16:10:44
Postat av: Malin

Vad är det i de vita rullen?? Undrar också tjocklek på ståltråd.

2007-08-15 @ 22:10:13
Postat av: Ingrid

Tack snälla för en jättebra beskrivning. Jag har gjort en enklare variant tidigare med små hjärtan som jag fäst på kort, men utan de där härliga "snurklorna" som du har fått till så bra. De är otroligt vackra, dina hjärtan!

2007-08-16 @ 11:24:34
URL: http://inola.blogg.se
Postat av: Pernilla

Tack gulliga du för att du delar med dig beskrivningen av hur du gör dina söta hjärtan!! I morgon blir det att leta ståltråd så fort affärerna öppnar. Pärlor finns sedan tidigare då jag fastnat i "pärlvirkar-halsbands-träsket" :-)

2007-09-06 @ 23:14:58
Postat av: Hells Kitchen

Thanks, keep up the good work.

2010-02-04 @ 12:52:41
URL: http://hells-kitchen.tk01.info

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0