-det går framåt-

Detta ska inte vara en inredningsblogg, men jag kan inte låta bli att visa bilder från vårt blivande badrum på andra våning.
Det är så roligt att se hur det växer fram, sakta men säkert.Här är allt det gamla utrivet. Golvet är uppbrutet och det ser onekligen spännande ut!
Avloppsrören visar var toalett och handfat kommer att vara.Här kommer dörröppningen att vara.Inbyggd toalett kommer det att bli!På samma ställe finns nu bara några rör...Här är den gamla diskbänken och de inbyggda skåpen ovanför. Det gamla skafferiet syns till vänster.


Skafferiet är borta, kvar finns bara märken efter hyllplanen!


Väggen är reglad och gipsad...


Nu sitter det ett fönster där istället. Känns så bra! Till vänster i bild kommer duschen att placeras, inne i ett litet prång.

Från utsidan kommer det att se ut så här. Lite osymmetriskt, men det var det ju å andra sidan förut också. Titta HÄR!! Dessutom vätter denna sidan av huset åt skogen till, ingen som ser utsidan mao.

Jag återkommer med fler bilder.

Nöjd nu, Theresia?


Kommentarer
Postat av: Malin

Härligt med nytt bad. Liten fråga bara. Fick ni inget tätskikt bakom vägghängda toan?

2010-09-27 @ 21:10:32
Postat av: VeronikaP

Vet inte riktigt vilken Malin som frågar, men jovisst har vi fått tätskikt där inne. På bilden är ställningen upphängd för måttpassning mm. Allt är i sin ordning.

2010-09-28 @ 21:28:14
URL: http://veronikap.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0