Jag har scrappat!

Jag har gjort färdigt en LO! Det är en bedrift som jag inte lyckats med på länge. Jag har många halvfärdiga som ligger och väntar på bättre tider.

Men idag gjorde jag det!

Dessa foton har jag haft med mig länge, de har väntat på det perfekta pappret. I veckan fick jag hem ett paket med papper och där fanns pappret med ett stort "P".
Crate Collection....

Jag ber om ursäkt för en usel bild. Jag lyckades inte scanna och klistra ihop bilderna snyggt. Provade med digitalkameran, men de bilderna blev så usla i färgerna, så jag väljer ändå denna bilden. Bortse från skarven!!

49048-29

Kommentarer
Postat av: Marie

supersnygg LO!
Har ni egen biodling?

2006-04-10 @ 09:56:37
URL: http://maraij.blogg.se
Postat av: Marie

Jag måste vara en ärke-kucko...det står klart och tydligt i rubriken "vår första sommar som biodlare" och jag ställer frågan: har ni egen biodling? Det är fasen en riktigt imponerande fråga ;)

2006-04-10 @ 09:58:18
URL: http://maraij.blogg.se
Postat av: VeronikaP

Marie, det är bra att fler visar på klokhet och imponerar med frågor... :-))

Ja, vi har egna bin, två samhällen. Första året fick vi runt 10 kg honung, sedan har det blivit runt 50-60 kg... Kan säga att vi är storkonsumenter på honung!
Det är verkligen roligt, speciellt Isak som har varit med sedan han var 3 år älskar att vara nere vid kuporna och greja och fixa.

2006-04-10 @ 16:55:05
URL: http://veronikap.blogg.se/
Postat av: Coma

Jättefin LO!!!

Å va mysigt med biodling!!! (Eller mysigt kanske inte var rätt ord... hmmm) När jag var liten var jag ofta hos en kompis på landet och de hade biodling. Där befann vi oss allt som oftast och "hjälpte" till med både det ena och det andra :-)

*Kram*

2006-04-10 @ 18:11:06
URL: http://coma.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0